ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡ.: Δικοί της και οι Ακόστα-Αναστασίου (ΦΩΤΟΣ)

Συμπληρώνεται αργά, αλλά σταθερά το ρόστερ της Ομόνοιας Αραδίππου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-23 και των υποχρεώσεων στη Β’ Κατηγορία.

Οι «κυανόλευκοι» προχώρησαν στην απόκτηση του πολύπειρου χαφ, που στο παρελθόν έπαιξε σε Αλκή και Ολυμπιακό, Ραφαέλ Ακόστα.

Παράλληλα, ως δανεικός από την ΑΕΚ Λάρνακας θα αγωνιστεί με τη φανέλα των «περιστεριών» τη νέα σεζόν ο Κωνσταντίνος Αναστασίου.

Τέλος, επίσημη μορφή πήρε η απόκτηση του Άντονι Μπάσσι, μια μεταγραφή για την οποία η e-aradippou είχε ενημερώσει αρχικά, ΕΔΩ .

Η επίσημη ενημέρωση:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ καλωσορίζει τον έμπειρο Νιγηριανό ποδοσφαιριστή Anthony Bassey στην ομάδα μας! Του ευχόμαστε καλή επιτυχία για τη φετινή σεζόν!»

May be an image of 2 people, people standing and text that says "OM OMONOLA ΑΡΑΔΙΠn Δ 19 19 1 2月129"

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας με τον έμπειρο μέσο Ράφαελ Ακόστα!

Καλωσορίζουμε τον Ράφαελ στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας στη φετινή σεζόν!»

Ανακοινώθηκε ο Ακόστα

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμφωνίας συνεργασίας, υπό τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ Λάρνακας, με τον ταλαντούχο Κύπριο μεσοεπιθετικό Κωνσταντίνο Αναστασίου!!!

Καλοσωρίζουμε τον Κωνσταντίνο στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας στη φετινή σεζόν!

Ευχαριστούμε θερμά την AEK Larnaca  για την υλοποίηση αυτής της συνεργασίας!»

τυτυτυτυτθ

[[ΦΩΤΟΣ: Γραφείο Τύπου Ομόνοιας Αραδίππου]]

Τάσος Θεοδώρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More