“Λάμψη και Καινοτομία: Εντυπωσιακό Final Show των Τελειόφοιτων του Alexander College στη Λάρνακα.”

Πρωτοφανής προσέλευση πέραν των 1000 ατόμων στο Final Show του Alexander College, στην Πλατεία Ζουχούρι στη Λάρνακα.

Το φαντασμαγορικό fashion show, “The Catwalk Project”, που διοργάνωσε το Alexander College, παρουσίασε δημιουργίες των τελειόφοιτων φοιτητών του κλάδου μόδας και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, συγκεντρώνοντας πέραν των 1000 ατόμων.

Στην παρουσίαση του show, το top model, με καριέρα στο εξωτερικό, Κρίστυ Αγαπίου, ανέβασε τον παλμό του κοινού και εντυπωσίασε φορώντας δημιουργίες της Κύπριας Fashion Designer, και καθηγήτριας του Κλάδου Μόδας, Σοφίας Κούβαρου.

Παράλληλα με το Fashion Show, στον ίδιο χώρο πραγματοποιήθηκε και μια εξαιρετική έκθεση των τελειόφοιτων των κλάδων σχεδιασμού, “Design Laundry”. Η έκθεση παρουσίασε μια ποικιλία έργων που αποτύπωναν τη δημιουργικότητα και την τεχνογνωσία των φοιτητών, από γραφιστικά σχέδια και μακέτες, μέχρι ψηφιακές τέχνες και βιομηχανικό σχεδιασμό. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν την καινοτομία και το ταλέντο των μελλοντικών επαγγελματιών του χώρου, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και έμπνευσης που προσφέρει το Alexander College.

Το Final Show, αποτελεί κάθε χρόνο σημείο συνάντησης σημαντικών ατόμων του χώρου της Μόδας – Fashion Designers, Bloggers, Fashionistas – καθώς και για το κοινό που θέλει να δει από κοντά τις νέες δημιουργίες των φοιτητών του Πανεπιστημίου και να θαυμάσει την αφοσίωσή τους σ’ αυτό που αγαπούν, αλλά και τη σκληρή δουλειά που γίνεται.

Το fashion show αποτέλεσε, επίσης και φέτος, μια μοναδική ευκαιρία για τους φοιτητές να παρουσιάσουν τη δουλειά τους σε ένα ευρύ κοινό και να δικτυωθούν με επαγγελματίες του χώρου.

Οι φοιτητές, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων καθηγητών τους, εργάστηκαν σκληρά για να παρουσιάσουν πρωτοποριακά και δημιουργικά σύνολα που εντυπωσίασαν το κοινό. Τα σχέδια τους αντανακλούσαν την καινοτομία, τη φαντασία και την τεχνική αρτιότητα, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ταλέντου που υπάρχει στον κλάδο σπουδών.

Το fashion show τίμησαν με την παρουσία τους δύο σπουδαίοι fashion designers από το εξωτερικό, οι οποίοι με το εκρηκτικό τους ταπεραμέντο, έκαναν αισθητή την παρουσία τους και παρακολούθησαν με αυξημένο ενδιαφέρον το fashion show. Οι Λάκης Γαβαλάς & Abed Mahfouz, δύο κορυφαίοι σχεδιαστές και επαγγελματίες, διεθνούς φήμης, δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο των δημιουργιών.

Το Alexander College ανανέωσε το ραντεβού του για την επόμενη χρονιά με ακόμη περισσότερες εκπλήξεις και δημιουργίες υψηλής αισθητικής.

Το ακαδημαϊκό ίδρυμα ευχαριστεί ιδιαίτερα του Χορηγούς και Υποστηρικτές της βραδιάς.

• McDonald’s Cyprys
• Top Models
• Kevin Murphy
• The makeup Pro by Barbara Nikolakaki
• Art of Flowers by Loizos Iordanous
• Shoebox
• Δήμος Λάρνακας
• Λάρνακα 2030

Η γενναιόδωρη υποστήριξή τους έκανε δυνατή την πραγματοποίηση του Final Show. Η συμβολή τους ήταν καθοριστική για την επιτυχία της εκδήλωσης και για την ανάδειξη του ταλέντου και της δημιουργικότητας των φοιτητών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More