Γυμνάσιο Αραδίππου

1ο και 2ο Βραβείο για το Γυμνάσιο Αραδίππου στον ΙΣΤ΄ Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) διοργάνωσαν τον ΙΣΤ΄ Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό, με γενικό θέμα: «Κύπρος, 50 χρόνια Εισβολής και Κατοχής: μνήμες και προσδοκίες», τόσο για τον Γυμνασιακό όσο και για τον Λυκειακό κύκλο.

Σε γραπτή ανακοίνωση του Γυμνασίου Αραδίππου, αναφέρει ότι, ‘’Ο Διαγωνισμός στόχευε στην ανάπτυξη δεξιοτήτων έρευνας και παρουσίασης και, παράλληλα, στην ομαδικότητα και τη συνεργασία. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, οι οποίοι μπορούσαν να δημιουργήσουν πρωτότυπες εργασίες στις κατηγορίες: Ποίημα, Έκθεση Ιδεών, Αφίσα και Βίντεο.

Συμμετείχαμε, ως Γυμνάσιο Αραδίππου στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, με αποτέλεσμα να διακριθούμε με 1ο Βραβείο στην κατηγορία Ποίηση με τον μαθητή Χριστόφορο Κατσιαρδή του Β7 και με 2ο Βραβείο στην κατηγορία Βίντεο της Κατερίνας Χαραλαμπίδου του Β7. Υπεύθυνος εκπαιδευτικός και καθοδηγητής των εν λόγω μαθητών και δημιουργιών είναι ο Φιλόλογος Σάββας Βορκάς.

Ευχαριστούμε θερμά  και συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την όλη πρωτοβουλία, η οποία στοχεύει στην υγιή ενασχόληση και ευρύτερη παιδεία των νέων και αποτελεί κίνητρο για τα παιδιά να ανακαλύψουν, αλλά και να ξεδιπλώσουν τα χαρίσματά τους. Συγχαρητήρια, επίσης, αξίζουν σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες, που εργάστηκαν με ζέση, αλλά και σε κάθε εκπαιδευτικό, που εμπνέει, ενθαρρύνει, καθοδηγεί και στηρίζει τους μαθητές του!’’

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More