Το έργο περιελάμβανε δενδροφύτευση σε πάρκα και δρόμους της Αραδίππου

Η Windstorm παρέδωσε επιταγή 15.000€ στον Δήμο Αραδίππου για δενδροφύτευση

Ως εταιρεία αφοσιωμένη στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα και την ευημερία της κοινότητας, η Windstorm Trading & Investments Limited με έδρα τη Λάρνακα παρέδωσε στον Δήμο Αραδίππου επιταγή ύψους 15.000 ευρώ για δενδροφύτευση, στο πλαίσιο των προσπαθειών της για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη.

Το έργο περιελάμβανε δενδροφύτευση σε πάρκα και δρόμους της Αραδίππου

Το έργο περιελάμβανε τη φύτευση περισσότερων από 400 δενδρυλλίων και δέντρων σε πάρκα και δρόμους του Δήμου Αραδίππου και κάλυψε περίπου 2000 τετραγωνικά μέτρα επιφάνειας και 10 χιλιόμετρα κατά μήκος των κεντρικών δρόμων.

Η επιταγή παραδόθηκε στον Δήμο Αραδίππου, παρουσία του Δημάρχου Ευάγγελου Ευαγγελίδη, από αντιπροσωπεία της Windstorm.

Ο Δήμαρχος Ευάγγελος Ευαγγελίδης με τον Αντώνη Αβραάμ και την Κωνσταντίνα Κοκκινόφτα από την Windstorm Trading & Investments Limited

«Επενδύοντας στη διατήρηση του περιβάλλοντος, βοηθάτε στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής, στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα και στη διατήρηση της βιοποικιλότητας», δήλωσε ο κ. Ευαγγελίδης μετά την παραλαβή της επιταγής, τονίζοντας ότι η πρωτοβουλία και η δέσμευση της εταιρείας για το περιβάλλον θα αποτελέσουν παράδειγμα έμπνευσης. για άλλους οργανισμούς και ιδιώτες.

«Είμαστε περήφανοι που συνεργαστήκαμε με την Windstorm Trading & Investments Limited σε αυτή τη σημαντική προσπάθεια και ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας στο μέλλον», πρόσθεσε ο Δήμαρχος Αραδίππου, σημειώνοντας ότι: «Μαζί, μπορούμε να κάνουμε μια θετική διαφορά στον κόσμο. και να δημιουργήσουμε έναν πιο πράσινο, πιο υγιή πλανήτη για τις επόμενες γενιές».

Η Windstorm είναι μια ιδιωτική επενδυτική εταιρεία που βρίσκεται στην αρχαία πόλη της Λάρνακας στη νότια ακτή της Κύπρου. Ιδρύθηκε το 2007 και έκτοτε έχει επικεντρωθεί σε επενδύσεις στους τομείς των φαρμακευτικών προϊόντων και των ταχέως εξελισσόμενων καταναλωτικών αγαθών σε όλη την Ευρώπη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More