Λίτσα Στυλιανού

Αυτό το Σάββατο η συγγραφέας Λίτσα Στυλιανού στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

Αυτό το Σάββατο στις 10:15π.μ. η συγγραφέας Λίτσα Στυλιανού θα παρουσιάσει στους μικρούς μας φίλους το δεύτερο της παραμυθάκι “Το τελευταίο μπαλόνι”.

Βιογραφικό της συγγραφέως :

H Λίτσα Στυλιανού γεννήθηκε το 1983 στη Λευκωσία. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Κύπρου με το πτυχίο Επιστημών της Αγωγής- Προδημοτική Εκπαίδευση και αφού εργάστηκε για δύο χρόνια σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία, συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο TΗE OPEN UNIVERSITY απ’ όπου αποφοίτησε με τον μεταπτυχιακό τίτλο Master of Education (Leadership and Management).

Από τότε και μέχρι σήμερα εργάζεται σε δημόσια νηπιαγωγεία, όπου, μαζί με τις πιο αθώες ψυχές , βρίσκεται σε μια αέναη διαδικασία μάθησης και εξέλιξης .

Πέρα από τις όμορφες στιγμές που μοιράζεται καθημερινά με τα παιδιά, αποφάσισε κάποια στιγμή να μοιραστεί μαζί τους και τις δικές της ιστορίες. Και κάθε φορά που αποφασίζει να γράψει κάτι καινούριο, δεν μπορεί παρά να φέρει στο μυαλό της τον αγαπημένο της παππού , αφού ήταν το άτομο που την έκανε να αγαπήσει από μικρή τη λογοτεχνία .

“Το τελευταίο μπαλόνι”, είναι το δεύτερο της παραμυθάκι που είχε την ευλογία να γίνει βιβλίο. Το πρώτο της παραμυθάκι, “Η πεταλούδα και η σταγόνα ” κυκλοφορεί από τον Απρίλιο του2022, επίσης από τις Εκδόσεις Ευγνώμων .

Λίγα λόγια για το παραμύθι :

O Mάρκος έχει γενέθλια σε δυο βδομάδες και είναι πολύ χαρούμενος που κλείνει τα 6. Οργανώνει το πάρτι γενεθλίων του με κάθε λεπτομέρεια μαζί με τη μαμά του και θέλει αυτή η μέρα να είναι ξεχωριστή .

Η μέρα των γενεθλίων του επιτέλους φτάνει και το μόνο σίγουρο είναι πως θα του μείνει αξέχαστη, με έναν τρόπο που δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί . Γιατί στο πάρτι αυτό θα έρθει και ένας καλεσμένος που δεν ήταν ποτέ στη λίστα !

Ή μήπως ήταν ;

Μία διαδραστική αφήγηση με όμορφες δραστηριότητες για όλα τα παιδιά .

Στο τέλος της εκδήλωσης η συγγραφέας θα υπογράφει βιβλία της.

Είσοδος ελεύθερη για όλους !

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More