Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

Τα παιδιά υποδέχονται τα Χριστούγεννα τραγουδώντας

Το πνεύμα των Χριστουγέννων έφεραν τα παιδιά με τις φωνούλες τους το πρωινό του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου στο προαύλιο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης».

Σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και εορταστικό πνεύμα, όπως αρμόζει στο κλίμα των ημερών, τα παιδιά της ομάδας Δράσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου, τα παιδιά του Συνδέσμου “Χάρισμα”, η χορωδία του Ωδείου Voice Box Music School και η χορωδία του Γ’ Δημοτικού Σχολείου Αραδίππου, συγκίνησαν κι ενθουσίασαν όχι μονο τους γονείς και φίλους αλλά και όλους τους παρισταμένους.

Προηγήθηκε η παρουσίαση του διαδραστικού παραμυθιού της συγγραφέος Ελένη Παναγίδου , “Γιατί το’ σκασες μπαλίτσα”, που διασκέδασε παιδιά και γονείς, ενώ μετά οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν , να παίξουν με πηλό και να φτιάξουν διάφορες χειροτεχνίες απολαμβάνοντας μαζί και νόστιμες λιχουδιές που προσφέρονταν στο χώρο.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο βουλευτής κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης που πάντα υποστηρίζει με την παρουσία του της εκδήλωσης της Βιβλιοθήκης. Τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος κ. Χριστόδουλος Πάρτου, η Πρόεδρος Πολιτισμού και Εκδόσεων του Δήμου Αραδίππου Μαρία Πάτσαλου, ο Πρόεδρος Σχολικής Εφορείας Παύλος Δημητριάδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού κ. Νικόλας Κάρουλλας, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος Επιτροπής Ευημερίας Μηνάς Ξιούρουππας, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παύλος Κίτσης, η Διευθύντρια του Γ. Δημοτικού Σχολείου Αραδίππου κ. Βάσω Θεοδώρου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More