Το Σάββατο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη φτιάχνουμε αναμνήσεις!

Το Σάββατο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη τραγουδάμε μαζί με τα παιδιά του Ωδείου Voice Box Music

Στα πλαίσια των προγραμμάτων που αναπτύξαμε και καθιερώσαμε στη Βιβλιοθήκη μας περιλαμβάνει κι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας παιδιών ηλικίας 4-9 χρόνων και όχι μόνο.

Ο Luciano Pavaroti, είχε πει:

-“Αν δεν φέρουμε τα παιδιά σε επαφή με την μουσική από πολύ μικρή ηλικία, πιστεύω πως κατι θεμελιώδες τους έχουμε στερήσει για πάντα”.

Πόσες φορές όταν ήσουνα μικρός δεν ακούγες τη μαμά να τραγουδάει φάλτσα κρατώντας το τιμόνι ή όταν χτυπούσε τα αυγά για να φτιάξει την κρέμα μπεσαμέλ που μισούσες;

Στην αρχή εκνευριζόσουν , ήθελες να ανοίξεις το παράθυρο 🪟και να φωνάξεις σε όλους ότι αυτή δεν είναι δική σου μαμά και πριν καλά-καλά το καταλάβεις έπιανες τον εαυτό σου να στριγκλίζει μαζί της και μάλιστα να το απολαμβάνεις.

Ωραίες αναμνήσεις!

Κι εμείς αυτό το Σάββατο φτιάχνουμε αναμνήσεις!!

Επίσκεψη: Σχολή Voice Box Music School

Θέμα: “Τραγουδάω γιατί με εκφράζει”

Ημέρα: Σάββατο 2/12

Ωρα:10. 00

Ανάγνωση παραμυθιού, κατασκευή και μετά τραγουδάμε μαζί με τα παιδιά του Ωδείου Voice Box Music School του καθηγητή μουσικής και μουσικού παραγωγού κ. Στέφανου Στεφάνου.

Λίγα λόγια για τον μουσικό παραγωγό:

Ο καθηγητής Μουσικής, Συνθέτης και Μουσικός παραγωγός @stefanos stefanou είναι απόφοιτος του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου, με Πτυχίο στη Μουσική.

Έχει λάβει μέρος σε σειρά συναυλιών με αποκορύφωμα τη ‘Συναυλία Αλληλεγγύης’ σε Λάρνακα και Λεμεσό, το 2013, συνοδεύοντας γνωστούς τραγουδιστές στο πιάνο.

Παράλληλα με τις παραστάσεις της Σχολής του, έχει συνθέσει μουσική για ταινίες και ντοκιμαντέρ.

Στα πλαίσια του διαγωνισμού Zenobia Underwater Video το 2015, το βίντεο/ντοκιμαντέρ για το ‘Ζηνοβία’ το οποίο επιμελήθηκε μουσικά, κατέλαβε την πρώτη θέση.

Με τη μουσική του σύνθεση στο τραγούδι ‘Η Μουσική δίνει φτερά’, εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό Junior Eurovision το 2007.

Η Σχολή Voice Box Music School λειτουργεί από το 2008. Διδάσκονται πιάνο, κιθάρα (κλασική και ηλεκτρική), φωνητική, ντραμς, μπουζούκι, θεωρία και αρμονία για όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, λειτουργεί και το στούντιο ηχογράφησης ‘Voice Box Studio’ για τους μαθητές και όχι μόνο. Ηχογράφηση σε μουσική και τραγούδι, διαφημιστικά σποτ, soundtrack ταινιών και ντοκιμαντέρ, σύνθεση μουσικής και τραγουδιού, είναι λίγα από αυτά που προσφέρονται.

Μέσω της Σχολής, γίνονται εξετάσεις Royal – Trinity – Rockschool, με τους μαθητές να προετοιμάζονται για εισαγωγή σε Πανεπιστήμια στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Η είσοδος ελεύθερη για όλους!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More