Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου: Σεμινάριο με θέμα «Τα μικρά αφεντικά: Θέτουμε όρια στα παιδιά μας;»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (18/11) και ομιλητής θα είναι ο Αντρέας Δημητρίου, εκπαιδευτικός και σχολικός ψυχολόγος

Σεμινάριο με θέμα «Τα μικρά αφεντικά: Θέτουμε όρια στα παιδιά μας;» θα φιλοξενήσει στον χώρο της το ερχόμενο Σάββατο (18/11) η ώρα 10:00 το πρωί, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης».

Καλεσμένος και ομιλητής του σεμιναρίου είναι ο Αντρέας Δημητρίου, εκπαιδευτικός και σχολικός ψυχολόγος, ο οποίος θα βοηθήσει τον κόσμο που θα επιλέξει να συμμετάσχει στο σεμινάριο να γνωρίσει περισσότερα για την ψυχοκοινωνική ανάπτυξη και εξέλιξη ενός παιδιού.

Όσον αφορά το θέμα του σεμιναρίου ο Ανδρέας Δημητρίου δήλωσε ότι τα όρια είναι το δεύτερο μεγάλο δώρο μετά την αγάπη και έχει μεγάλη σημασία να μπαίνουν εκεί και όπου χρειάζονται. Εξάλλου, αυτός είναι και ο λόγος που το σεμινάριο είναι αφιερωμένο στο συγκεκριμένο θέμα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι την έναρξη της εκδήλωσης θα χαιρετήσει ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της Επιτροπής Ευημερίας, κ. Μηνά Ξιούρουππα, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Λίγα λόγια για τον Αντρέα Δημητρίου

Ο Ανδρέας Δημητρίου απέκτησε Πτυχίο Ψυχολογίας και Μάστερ Σχολικής/Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου με βαθμό Άριστα. Παράλληλα κατέχει τον επαγγελματικό τίτλο του Συστημικού-Οικογενειακού Ψυχοθεραπευτή.

Είναι τακτικός μέλος του Συνδέσμου Ψυχολόγων Κύπρου καθώς και σε τοπικούς και διεθνείς οργανισμούς και συνδέσμους που έχουν σχέση με την ψυχική υγεία των παιδιών και εφήβων.

Επιπρόσθετα, τα τελευταία χρόνια ανήκει στην ομάδα εξωτερικών συνεργατών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ).

Όσον αφορά την επαγγελματική του πείρα εργάζεται στην Υπηρεσία Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας του ΥΠΑΝ και παλαιότερα εργάστηκε ως ιδιώτης ψυχολόγος για 13 χρόνια. Επίσης, εργάστηκε ως ψυχολόγος στις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, στον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου και δίδαξε για αρκετά χρόνια μαθήματα ψυχολογίας σε ιδιωτικά πανεπιστήμια και κολέγια.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More