Δημοτική Βιβλιοθήκη

Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου: Αυτό το Σάββατο μαθαίνουμε για το επάγγελμα του δημοσιογράφου

Στα πλαίσια των προγραμμάτων που ανάπτυξε και καθιέρωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη περιλαμβάνει κι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας παιδιών ηλικίας 4-9 χρόνων και όχι μόνο.

Αυτό το Σάββατο, ξεκινάμε στις 10:30 το πρωί, με καλεσμένο το δημοσιογράφο Γιώργο Αράπογλου, ο οποίος θα μας μιλήσει για το επάγγελμα του και θα δώσει στα παιδιά τις απαραίτητες πληροφορίες ώστε να αποκτήσουν μια σωστή και πλήρη εικόνα για το ρόλο του δημοσιογράφου, αλλά και πως αυτό επηρεάζει την καθημερινότητα μας.

Ποιός είναι ο Γιώργος Αράπογλου;

Ο Γιώργος γεννήθηκε το 1980 στην Αθήνα. Φοίτησε στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 1998 εργάζεται ως δημοσιογράφος και επικοινωνιολόγος .

Έχει συνεργαστεί με πολλά Μέσα στην Ελλάδα και στην Κύπρο, ενω υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ομάδας δημοσιογράφων “Pressing Team”, που διοργανώνει αθλητικές δραστηριότητες με τη συμμετοχή γνωστών επαγγελματιών αθλητών, με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για κοινωνικά ζητήματα, οπως φτώχεια και κοινωνικός αποκλεισμός.

Ο Γιώργος Αράπογλου είναι Η είσοδος ελεύθερη για όλους!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More