Βραδιές Πολιτισμού

Με χαμόγελα και νοσταλγικές μελωδίες ολοκληρώθηκαν οι «Βραδιές Πολιτισμού 2023»

Μελωδικά και υπό το φως του φεγγαριού, ολοκληρώθηκαν και φέτος οι «Βραδιές Πολιτισμού», το πολιτιστικό φεστιβάλ – θεσμός της Αραδίππου, το οποίο για μια ακόμα χρονιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Η υπέροχη, αισθαντική φωνή της Άντριας Προκοπά, συνοδευόμενη από το πιάνο του Νίκου Κυριόγλου, μάγεψαν τους θεατές που είχαν από μέρες εξαντλήσει τις διαθέσιμες θέσεις του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Δάσους Ριζοελιάς, σε μια μουσική διαδρομή με ρεπερτόριο όπερας, μιούζικαλ Ελλήνων και Κυπρίων συνθετών και έντεχνη ελληνική μουσική.
Με αυτόν τον όμορφο τρόπο, το Φεστιβάλ «Βραδιές Πολιτισμού 2023» αποχαιρέτισε το κοινό της Αραδίππου, ολοκληρώνοντας ένα ακόμα πλούσιο πρόγραμμα, γεμάτο παραστάσεις, μουσικοχορευτικά δρώμενα, εκδηλώσεις και εργαστήρια για παιδιά και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Ήταν μεγάλη τιμή που και αυτή τη χρονιά συνεργαστήκαμε με την Ε.Θ.Α.Λ., τον Κώστα Βόμβολο και το Θ.Ε.Π.Α.Κ., την Ignitions X Serendipity, την Ειρήνη Κλόκκαρη, τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους, το Σατιρικό Θέατρο, την Ελένη Παπαχριστοφόρου, το θέατρο Piccolo και την θεατρική ομάδα της Βασιλικής Ανδρέου και του Μάριου Στυλιανού, το Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, την Άντρια Προκοπά και τον Νίκο Κυριόγλου και, βεβαίως, τον all star της Κύπρου, Λούη Πατσαλίδη και την ομάδα του Τεύκρο Νεοκλέους, Μαριλένα Χαραλαμπίδου, Γιώργο Κλεάνθους, Dj AndrezP.

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε σε κάθε εκδήλωση, γεμίζοντας ασφυκτικά τους χώρους όπου φιλοξενήθηκαν οι παραστάσεις, χειροκρότησαν όλους τους συντελεστές και απέδειξαν πως οι «Βραδιές Πολιτισμού» αποτελούν μία από τις πλέον αγαπημένες συνήθειες εδώ και δυόμιση δεκαετίες.

Ο Δήμος Αραδίππου ευχαριστεί όλους όσοι εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτού του Φεστιβάλ, αλλά και όλους τους δημότες και επισκέπτες που τίμησαν τις εκδηλώσεις με την θερμή παρουσία και το χειροκρότημα τους.

Αποχαιρετούμε, λοιπόν, τις «Βραδιές Πολιτισμού 2023» και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι, ανανεωμένοι και με ακόμα περισσότερα χαμόγελα!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More