συγγραφέας

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου η συγγραφέας παιδικών παραμυθιών Ελένη Παπαθεοδώρου

Τη συγγραφέα παιδικών παραμυθιών, Ελένη Παπαθεοδώρου, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μικρά παιδιά στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων που πραγματοποιούνται στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης».

Η συνάντηση αυτή θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (24/06) στις 10:00 το πρωί με θέμα «Επιχείρηση Πρασινί-ζω» και αναμένεται να «αγκαλιαστεί» από τα παιδιά αφού πρόκειται για μία πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία από πλευράς Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου.
Ποια είναι όμως η Ελένη Παπαθεοδώρου; Η κα Παπαθεοδώρου έχει καταγωγή από τα Λευκάρα, αλλά τώρα ζει στο χωριό Ζύγι όπου και μεγαλώνει την οικογένεια της.

Γεννήθηκε τον μήνα των λουλουδιών και αυτός είναι ο λόγος που της αρέσουν τόσο πολύ τα χρώματα και οι μυρωδιές της άνοιξης. Σπούδασε Ελληνική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην Ειδική Εκπαίδευση από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.
Έργα της είναι «Ο υιός ο Κορονοϊός» από τις εκδόσεις Υδροπλάνο, ενώ συνυπογράφει «Το σημειωματάριο ενός booklover» με τη Μαρία Γκεράλντα Ζύκα Νίκιτς και συμμετέχει με τρία ποιήματά της στο συλλογικό έργο των εκδόσεων Αλάτι. Αρθρογραφεί στο site «Αuthoring melodies» και αξιολογεί τις εκθέσεις για τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Eular του Συνδέσμου Ρευματοπαθών Κύπρου. Είναι υπεύθυνη της παιδικής γωνιάς στη σελίδα «Βιβλιοφάγοι» στο Facebook.

Εργάζεται στην Ειδική Εκπαίδευση, λατρεύει την ποίηση, τα ταξίδια, και τον καφέ. Απεχθάνεται τη ζήλια και το ψέμα, ενώ συγκινείται με τα πάντα. Μεγαλύτερη επιτυχία της όμως θεωρεί την κόρη της, την οποία λατρεύει και υπεραγαπά.

Η κα Παπαθεοδώρου αναμένεται να χαρίσει μία υπέροχη εμπειρία στα μικρά παιδιά, ενώ με το τέλος της εκδήλωσης θα υπογράφει τα βιβλία της.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου φιλοξενεί στον χώρο της διάφορες εκδηλώσεις, στο πλαίσιο των προγραμμάτων που ανέπτυξε και καθιέρωση στη Βιβλιοθήκη, τα οποία περιλαμβάνουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας παιδιών ηλικίας 4-9 χρόνων και όχι μόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More