Αραδίππου

Βράβευση μαθητών Δ’ Δημοτικού Αραδίππου για τη 2η θέση σε Παγκύπριο Διαγωνισμό

Νιάτα, ταλέντο και πολλά χαμόγελα γέμισε η αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δ’ Δημοτικού Σχολείου Αραδίππου, όπου την Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης της Δ’3 Τάξης του σχολείου για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στον Παγκύπριο Διαγωνισμό με τίτλο «Κοπιάστε στην Κοινότητά μας», που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Τουρισμού.

Στο μήνυμά του, ο Δήμαρχος Αραδίππου Ευάγγελος Ευαγγελίδης, ο οποίος παρέστη στην εκδήλωση, συνεχάρη τα παιδιά και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά για να πετύχουν τα όνειρα και τους στόχους τους. Όπως ανέφερε: «Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Νιώθουμε περήφανοι σαν γονείς και σαν τοπική αυτοδιοίκηση για το επίπεδό τους. Αυτό δείχνει ότι κάνετε πολύ καλή δουλειά εδώ στο σχολείο. Κάθε χρόνο βλέπω ότι τα σχολεία μας διαπρέπουν. Να συνεχίσετε την σωστή Παιδεία, γιατί ανεβάζει το επίπεδό μας όχι μόνο στην τοπική κοινωνία, αλλά γενικά στην Κύπρο. Αυτό που έχει σημασία είναι η προσπάθεια. Και η προσπάθεια αμείβεται. Σήμερα, είμαστε εδώ να σας χειροκροτήσουμε, να σας χαρούμε και να νιώσουμε περήφανοι μαζί σας. Ελπίζουμε σύντομα αυτά τα παιδιά να τα δούμε πρωτοπόρα και σε άλλες δράσεις».

Στη γιορτή παρέστησαν αρκετοί επίσημοι, μεταξύ άλλων, η Διευθύντρια Τουρισμού στο Υφυπουργείο Τουρισμού & Διευθύντρια της Κυπριακής Εταιρείας Αγροτικού Τουρισμού, Αννίτα Δημητριάδου, η Επιθεωρήτρια Δημοτικής Εκπαίδευσης, Νέφη Καμέρη, ο Βουλευτής Λάρνακας, Πρόδρομος Αλαμπρίτης, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας, Παύλος Δημητριαδης, ο Σχολικός Έφορος Παντελής Κωνσταντίνου, η Διευθύντρια Δημοσίου Νηπιαγωγείου Αραδίππου, Μαρία Σιταρένου, ο Πατερ Παναγιωτης Ντουρής, ο Δημοτικός Γραμματέας Ματθαίος Αλαμπρίτης, ο Αντιδήμαρχος Αραδίππου Χριστόδουλος Πάρτου κ.α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More