Ομόφωνο «Όχι» του Δήμου Αραδίππου στο εργοστάσιο ασφαλτικού στην Κόσιη

Ομόφωνη ήταν απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Αραδίππου στην αντίδραση με σκοπό την ματαίωση της κατασκευής Μονάδας Παραγωγής και Ανακύκλωσης Ασφαλτικού Σκυροδέματος στην περιοχή της Κόσιης.

Σε συνεδρίασή του την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, το συμβούλιο συζήτησε αναλυτικά το θέμα και κατέληξε στην ίδια απόφαση που είχε ληφθεί και κατά την αντίστοιχη περίοδο του 2021, δηλαδή, την αντίδραση στο προωθούμενο κυβερνητικό σχέδιο, καθώς, όπως είναι ξεκάθαρο, η Μονάδα θα επιβαρύνει σημαντικά μία ήδη επιβαρυμένη περιοχή.

Παρουσία της ολομέλειας του σώματος, ο Δήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελίδης ανέπτυξε τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ζήτημα και ενημέρωσε ότι: «έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις με Δημάρχους της επαρχίας Λάρνακας, στη βάση της ανάπτυξης κοινής στρατηγικής αντίδρασης απέναντι στο κυβερνητικό σχέδιο, και για το λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί συνάντηση όλων στο τέλος του μήνα Ιουνίου».

Ολοκληρώνοντας τη συνεδρίαση, ο Δήμαρχος Αραδίππου, συνόψισε με την δέσμευση πως «θα προχωρήσουμε με δυναμικά μέτρα αντίδρασης για την μη ανάπτυξη αυτής της μονάδας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More