Nissan Leaf

ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: Ελάτε στο Ενημερωτικό Χωριό και γνωρίστε το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο Nissan Leaf

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας στο Δήμο Αραδίππου η Nissan Cyprus θα συμμετάσχει στο ενημερωτικό χωριό που θα στηθεί μέσα στο Πάρκο δίπλα από τον Λάζο στην βιομηχανική περιοχή Αραδίππου στις 22 Σεπτεμβρίου.

Συμβάλλοντας στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησής στην πόλη τους, θα δώσει την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να δουν από κοντά το πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο Nissan Leaf και να μάθουν περισσότερα για το συγκεκριμένο βιώσιμο τρόπο μετακίνησης. Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους τρόπους φόρτισης του ηλεκτρικού αυτοκινήτου στο σπίτι αλλά και σε δημόσιους χώρους στάθμευσης.

Η μετάβαση προς την ηλεκτρική κινητικότητα και η μείωση εκπομπών CO2 είναι το μεγάλο στοίχημα για όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες σήμερα. Η Nissan είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην πορεία αυτή, κάτι που φαίνεται και από τα βραβεία που κατακτά. Μετά τα Top Gear Awards 2022 που μετρούν τρία χρόνια παρουσίας, ένας άλλος θεσμός, αυτή τη φορά της ιστοσελίδας electrifying.com, βράβευσε τη Nissan για το περιβαλλοντικό ενδιαφέρον της, έχοντας σε ξεχωριστή θέση το Leaf, ένα από τα πρώτα ηλεκτρικά οχήματα παγκοσμίως. Η κριτική επιτροπή, έδωσε το βραβείο «Green Hero» στη Nissan, για την προσπάθειά του να εξαλείψει τους ρύπους CO2, για το πλάνο που εφαρμόζει, για τις τεχνολογίες του, αλλά και για την απήχηση που έχει το μοντέλο.

Το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μαζικής αγοράς στον κόσμο προσφέρει πλέον πιο εντυπωσιακό στυλ και καινοτόμο τεχνολογία. Το Nissan Leaf διαθέτει μια ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση προσφέροντας στους πελάτες μια δυναμική αισθητική σύμφωνα με τη νέα ταυτότητα της μάρκας. Το εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο, προσφέρει στον υποψήφιο αγοραστή τη δοκιμασμένη γκάμα των προηγμένων λειτουργιών υποβοήθησης οδήγησης, όπως το ProPILOT και τεχνολογιών ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, όπως το ενσωματωμένο σύστημα NissanConnect.

Το Nissan Leaf διατίθεται με δύο επιλογές μπαταρίας που προσφέρουν έως και 385 km (WLTP) αυτονομίας στη λειτουργία LEAF e+. Η τεχνολογία ProPILOT επιτρέπει στο Leaf να σταματά αυτόματα, να ξεκινά και να διατηρεί μια απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο όχημα, ενώ το καινοτόμο e-Pedal παρέχει την επιλογή επιτάχυνσης, επιβράδυνσης και στάσης με ένα μόνο πεντάλ για μέγιστη άνεση κατά την οδήγηση.

Το Νissan Leaf είναι διαθέσιμο στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More