Αραδίππου

Σε ρυθμούς πολιτισμού κινήθηκε τον Ιούλιο η Αραδίππου

Οι Βραδιές Πολιτισμού που διοργανώνει ο Δήμος Αραδίππου σημείωσαν για άλλη μια χρονιά τεράστια επιτυχία

Σε ρυθμούς πολιτισμού επέστρεψε ολόκληρο τον Ιούλιο ο Δήμος Αραδίππου.

Οι βραδιές στην Αραδίππου πλημμύρησαν με θέατρο για μικρούς και μεγάλους, θέατρο σκιών, μουσική και τραγούδι. Ο Δήμος Αραδίππου για άλλη μια χρονιά πιστός στο καθιερωμένο ραντεβού του και υποδέχτηκε το φετινό καλοκαίρι με μια σειρά από αξιόλογες παραστάσεις.

Η έναρξη των εκδηλώσεων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (01/07/2022) με τη θεατρική παράσταση «Μακρυκωσταίοι και Κοντογιώργηδες» των Αλέκου Σακελλαρίου και Χρήστου Γιαννακόπουλου την οποία παρουσίασε ο Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου (ΘΟΚ), ενώ η αυλαία έπεσε την περασμένη Δευτέρα (08/08/2022) με τη θεατρική παράσταση «Οι Γαμπροί της Ευτυχίας» από την ΕΘΑΛ.

Ανάμεσα στις παραστάσεις που ξεχώρισαν ήταν και η συναυλία με τον εξαιρετικό Δημήτρη Μπάση, τον οποίο συνόδευσε σε μια σειρά τραγουδιών η δημοτική μας χορωδία.

Μέγας Χορηγός των εκδηλώσεων ήταν ο ΟΠΑΠ Κύπρου, χορηγός το Alexander College και υποστηρικτής το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus.

Χορηγός επικοινωνίας των Βραδιών Πολιτισμού στην Αραδίππου ήταν το ΡΙΚ.

Όλα τα δρώμενα πραγματοποιήθηκαν στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος».

Το κοινό «αγκάλιασε» τις Βραδιές Πολιτισμού αφού για άλλη μια χρονιά η προσέλευση ήταν αθρόα, με τους εμπλεκόμενους να κατακλύζουν το υπαίθριο αμφιθέατρο και να κάνουν λόγο για ένα πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο διοργανώθηκε με όρεξη και αγάπη.

Σύμμαχοι του Δήμου στην οργάνωση του Καλοκαιρινού μας φεστιβάλ, είναι τα καλλιτεχνικά σχήματα του τόπου μας, «της μικρής μας πατρίδας, μεγάλης όμως σε δημιουργία, θεατρική, μουσική, πνευματική παιδεία και καλλιέργεια», δήλωσε στον χαιρετισμό της η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού του Δήμου, Μαρία Πάτσαλου.

Κι απ’ χρόνου λοιπόν…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More