Φιλαναγνωσίας

Λήξη 2ου Διαγωνισμού Φιλαναγνωσίας

Γράφει η Ρέα Κουμπαρή, λειτουργός δημοτικής βιβλιοθήκης

Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο διαγωνισμός «Φιλαναγνωσίας» τον οποίο διοργάνωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου για τους μήνες Γενάρη – Απρίλη 2022 ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν παιδιά όλων των ηλικιών, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι με λίγη ενθάρρυνσή μπορούμε να καλλιεργήσουμε τη φιλική σχέση των παιδιών με τη λογοτεχνία και συνεπώς την ανάπτυξη της αγάπη τους για το βιβλίο.

Φιλαναγνωσίας

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γράψουν τα δικά τους ποιήματα, να δημιουργήσουν τις δικές τους ιστορίες και να φτιάξουν ζωγραφιές με θέμα το βιβλίο το οποίο διάβασαν. Όλες οι εργασίες των παιδιών αναρτήθηκαν στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της δημοτικής μας βιβλιοθήκης.

Σε όσα παιδιά συμμετείχαν και τα οποία επέδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό, η δημοτική βιβλιοθήκη διοργάνωσε την εκδήλωση «Φιλαναγνωσίας» για να τα επιβραβεύσει.

Στην εκδήλωση η πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής κ. Μαρία Πάτσαλου απένειμε σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά ενθυμήματα υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα την σημασία της καλής συνήθειας της ανάγνωσης βιβλίων τόσο στα παιδιά όσο και στους ενήλικες.

Φιλαναγνωσίας

Ήταν μια μέρα χαράς και γιορτής του βιβλίου.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο διαγωνισμό!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More