Στο Καρπενήσι τα «περιστέρια» – Δανείστηκαν Θεμιστοκλέους οι «φτεροπόδαροι»

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την κλήρωση του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-23. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα, 25 Ιουλίου και ώρα 13:00 στα γραφεία της ΚΟΠ και Ερμής με Ομόνοια αναμένουν για τους πρώτους τους αντιπάλους.

Για την ώρα ο προγραμματισμός των δύο ομάδων της Αραδίππου συνεχίζεται κανονικά με τις ομάδες να ενισχύονται και να ετοιμάζονται για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Καρπενήσι η Ομόνοια

Από την πλευρά τους τα «περιστέρια» έχουν προγραμματίσει για την περίοδο 3 μέχρι 13 Αυγούστου το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους με προορισμό το ελλαδικό Καρπενήσι και το Avaris Hotel.

Πρόκειται για την πρωτεύουσα του Νομού Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου. Βρίσκεται στο κέντρο του Νομού, στη νοτιοδυτική πλευρά του Τυμφρηστού.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, η Ομόνοια θα τα πει φιλικά με τον Αιολικό Μυτιλήνης και με ακόμα δύο ομάδες της Super League 2 Ελλάδος, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν μεταγενέστερα.

Μέχρι τότε, οι πρώτες προπονήσεις διεξάγονται στο Προπονητικό Κέντρο «Πέτρος Κουντουρής», ενώ σε αναμονή ανακοίνωσης βρίσκεται και η πρώτη επίσημη προπόνηση με τον καθιερωμένο Αγιασμό.

Δανεικός από την ΑΕΛ

Άλλο ένα Κύπριο νεαρής ηλικίας φέρνουν στο ρόστερ του Ερμή ο Μιχάλης Μάρκου με τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία.

Πρόκειται για τον 18χρονο μέσο και σέντερ-φορ , Θεμιστοκλή Θεμιστοκλέους, τον οποίο οι «φτεροπόδαροι» αποκτούν ως δανεικό από την ομάδα της ΑΕΛ Λεμεσού.

Ο Θεμιστοκλέους πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της ΑΕΛ σε ηλικία 17 ετών τη σεζόν 2021-22 κατά τη διάρκεια του εντός έδρα αγώνα με την ΑΕΚ στο Τσίρειο (28/11) και αγωνίστηκε ως αναπληρωματικός για 18 λεπτά. Παράλληλα είναι διεθνής με την Εθνική Νέων Κ19.

 

[[ΦΩΤΟΣ: Γραφεία Τύπου Ερμή και Ομόνοιας Αραδίππου]]

Τάσος Θεοδώρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More