ΕΡΜΗΣ: Συν τέσσερις στο ρόστερ (ΦΩΤΟΣ)

Ελάχιστα κενά έχουν απομείνει για την συμπλήρωση του ρόστερ του Ερμή ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-23 για τη Β’ Κατηγορία.

Οι «φτεροπόδαροι» προχώρησαν αυτή την εβδομάδα στην απόκτηση τριών τερματοφυλάκων και ενός δεξιού μπακ.

Πρόκειται για τον 25χρονο τερματοφύλακα Γιάννη Στεφάνου που έπαιξε σε ΑΕΖ, Άρη, ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου και ΑΕΠ Πολεμιδών, τον 18χρονο τερματοφύλακα με πέρασμα από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ, της ΑΕΛ Λεμεσού, της Καρμιώτισσας και της Ομόνοιας Λευκωσίας, Νεοπτόλεμο Θεοδώρου και τον 23χρονο Πολωνό τερματοφύλακα Κάσπερ Χοράτσκα με θητεία σε πολωνικές ομάδες και στην Ομόνοια Λευκωσίας.

Τέλος στο ρόστερ προστέθηκε και ο 21χρονος δεξιός μπακ Ανδρέα Τσοκκά που νωρίτερα έπαιξε σε Πάφο και Ακρίτα.

Αναλυτικά οι τρεις ανακοινώσεις της διοίκησης του Ερμή:

«Το αθλητικό μορφωτικό σωματείο Ερμής Αραδίππου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συμφωνίας της ομάδας μας με τους Κύπριους  τερματοφύλακες Γιάννη Στεφάνου και Νεοπτόλεμο Θεοδώρου.

Ο Γιάννης Στέφανου αγωνίστηκε στον Άρη Λεμεσού ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο ανήκε στο δυναμικό της ΑΕΖ Ζακακίου. Τον εικοσιπεντάχρονο τερματοφύλακα τον διεκδικούσαν και άλλες κυπριακές ομάδες όμως ο ίδιος επέλεξε τον σύλλογο μας καθώς τον πλάνο και η προοπτική του σωματείου μας τον έκαναν να υπογράψει.

Ο  Νεοπτόλεμος Θεοδώρου είναι νεαρός ταλαντούχος και εξελισσόμενος τερματοφύλακας. Σε πολύ μικρή ηλικία και συγκεκριμένα στα δώδεκα του χρόνια είχε ενταχθεί στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στην ομάδα κάτω των δεκαεννιά ετών της Ομονοίας Λευκωσίας.

Με τις τελευταίες  προσθήκες το σωματείο μας εμπιστεύεται Κύπριους αλλά και νεαρούς ποδοσφαιριστές και πιστεύουμε ότι θα συνεισφέρουν τα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων της ομάδας μας αλλά και την διεκπεραίωση του μακροχρόνιου πλάνου όπου ο  Ερμής θα πρωταγωνιστεί και πάλι στο χώρο του κυπριακού ποδοσφαίρου.

H oικογένεια του Ερμή Αραδίππου τους καλωσορίζει και τους εύχεται κάθε επιτυχία με τον φτεροπόδαρο θεό στο στήθος».

«Το αθλητικό μορφωτικό σωματείο Ερμής Αραδίππου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συμφωνίας της ομάδας μας με τον νεαρό ταλαντούχο ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τσοκκά.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ με την ίδια ευκολία μπορεί να αγωνιστεί και στη δεξιά μεσαία γραμμή.

Ο Ανδρέας Τσοκκάς ξεκίνησε την καριέρα του σε νεαρή ηλικία και αγωνίστηκε μεταξύ άλλων στις ακαδημίες της Ανόρθωσης του Απόλλωνα και της Πάφου. Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν στον Ακρίτα Χλώρακας.

H oικογένεια του Ερμή Αραδίππου τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία με τον φτεροπόδαρο θεό στο στήθος».

«Το αθλητικό μορφωτικό σωματείο Ερμής Αραδίππου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συμφωνίας της ομάδας μας με τον Πολωνό τερματοφύλακα Κάσπερ Χοράτσκα.

Ο Κάσπερ Χοράτσκα ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Βίσλα Κρακοβίας. Σε ηλικία 17 ετών, πέρασε από δοκιμαστικά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ από δοκιμή πήγε και στη Ρέιντζερς στη Σκωτία.

Επίσης υπήρξε διεθνής με τις εθνικές ομάδες της πατρίδας του στις ηλικίες κάτω των δεκαπέντε και δεκαέξι ετών αντίστοιχα.
Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο ανήκε στο δυναμικό της Ομονοίας Λευκωσίας.

Παρά τα είκοσι τρία του χρόνια, ένα από τα μεγάλα του προτερήματα στο τρόπο παιχνιδιού του είναι η πολύ μεγάλη ηρεμία που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο.

Ο ποδοσφαιριστής έχει υπογράψει στην ομάδα μας για συμβόλαιο ενός έτους.

H οικογένεια του Ερμή Αραδίππου τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία με τον φτεροπόδαρο θεό στο στήθος».

 

[[ΦΩΤΟΣ: Γραφείο Τύπου Ερμή Αραδίππου]]

 

Τάσος Θεοδώρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More