ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ: Με τους «Legends2004» η Ομόνοια! (ΦΩΤΟΣ+BINTEOΣ)

18χρόνια συμπληρώθηκαν πριν από λίγες ημέρες (04/07) από την κατάκτηση του Euro2004 από τους Ήρωες του Όττο Ρεχάγκελ στην Πορτογαλία.

Και ποιος μπορεί να ξεχάσει εκείνη τη μεγάλη και ιστορική επιτυχία της Εθνικής Ελλάδος; Σίγουρα δεν την έζησαν οι σημερινοί 18άρηδες, ούτε μπορούν να θυμούνται και πολλά από εκείνο το καλοκαίρι οι σημερινοί 20άρηδες και 25άρηδες. 

Οι μεγαλύτεροι όμως κάθε φορά που ακούν για τους Legends2004, είναι για αυτούς λες και ο άθλος της Πορτογαλίας έγινε χθες…

Απλά να πούμε ότι μέχρι το πρώτο παιχνίδι του Euro2004 η Ελλάδα δεν είχε πετύχει ούτε ένα γκολ και ούτε μια νίκη σε μεγάλη τελική διοργάνωση και τελικά… πήρε το κύπελλο (!!!) .

Μάλιστα κερδίζοντας μέσα σε ένα μήνα δύο φορές τη διοργανώτρια χώρα Πορτογαλία στην έδρα της και αποκλείοντας την Ισπανία, την κάτοχο του παγκοσμίου και ευρωπαϊκού τροπαίου Γαλλία, την καλύτερη ομάδα μέχρι εκείνη τη στιγμή στο τουρνουά Τσεχία και χάνοντας μόνο από τη Ρωσία στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων.

Γιατί έχουν σημασία όλα αυτά;

Γιατί η διοίκηση της Ομόνοιας Αραδίππου ενημερώνει ότι τα νεαρά «περιστέρια» συμμετείχαν στο Annual Rush Greece South Athens Camp στη Μυτιλήνη εκεί όπου οι Legends2004 μετά από πρωτοβουλία τους τα τελευταία χρόνια υποστηρίζουν το UEFA Foundation For Children.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας στο πλαίσιο του Annual Rush Greece South Athens Camp, ταξίδεψαν στην Μυτιλήνη για να συναντήσουν τους Πρωταθλητές Ευρώπης του 2004 σε μια όμορφη πρωτοβουλία, οπου οι Legends 2004 και το UEFA Foundation For Children, με την υποστήριξη της RUSH Greece, προωθούν την κοινωνική ένταξη μέσω του ποδοσφαίρου και τις αξίες του αθλήματος εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου!
Στην διοργάνωση δημιουργήθηκαν μικτές ομάδες ανάμεσα στα παιδιά των Ακαδημιών και τους νεαρούς πρόσφυγες για να διαγωνιστούν σε ένα τουρνουά με μέντορες και καθοδηγητές μέλη της Πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γενικού Γραμματέα της UEFA κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη, του Αναπληρωτή Αντιπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες κ. Τζέισον Χεπς, του Γενικού Γραμματέα του UEFA Foundation For Children κ. Ουρς Κλούζερ και της Project Manager του UEFA Foundation for Children κ. Καρίν Νκουέ, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης μέσω της δυναμικής του «βασιλιά των σπορ».
Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας είχαν την ευκαιρία γνωρίσουν το όμορφο νησί της Μυτιλήνης!» .
[[ΦΩΤΟΣ: Γραφείο Τύπου Ομόνοιας Αραδίππου]]
Τάσος Θεοδώρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More