ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡ.: Επέστρεψε ο Λοϊζίδης

Ενίσχυσης συνέχεια για την Ομόνοια Αραδίππου, με τη διοίκηση των «περιστεριών» να ανακοινώνει το βράδυ της Παρασκευής (01/07) την απόκτηση του Παναγιώτη Λοϊζίδη.

Πρόκειται για τον 27χρονο Κύπριο δεξιό ακραίο μπακ, ο οποίος ουσιαστικά επιστρέφει στην Ομόνοια, καθώς αγωνίστηκε με την κυανόλευκη φανέλα ξανά τη σεζόν 2016-17.

Ο Λοϊζίδης αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια της καριέρας του με τη σειρά σε Ανόρθωση, Νέα Σαλαμίνα, Αγία Νάπα, ξανά Ανόρθωση, Ομόνοια Αραδίππου, Αλκή, Ερμή, ξανά Αγία Νάπα, ξανά Αλκή και τώρα και πάλι Ομόνοια Αραδίππου.

Στο πρόσωπό του ο Αιμίλιος Τέκκης με τους συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία των «περιστεριών» βλέπουν μια ιδανική και έμπιστη λύση για το άκρο της άμυνας ενόψει της νέας σεζόν.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, τα κενά στο ρόστερ μειώνονται εκ νέου, με τις δημοσιογραφικές πληροφορίες να αναφέρουν ότι η Ομόνοια θα ενισχυθεί με ακόμη τουλάχιστον τρεις ποιοτικούς ποδοσφαιριστές μέχρι την έναρξη της σεζόν.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση:

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον έμπειρο Κύπριο ακραίο αμυντικό Παναγιώτη Λοιζιδη!!!

Ο Παναγιώτης Λοιζίδης έχει αγωνιστεί στην Α’ και Β’ Κατηγορία Κύπρου, ενώ ξαναφόρεσε τη φανέλα της ομάδας μας τη σεζον 2016-17.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας!!!»

[[ΦΩΤΟΣ: Savvides Press & Γραφείο Τύπου Ομόνοιας Αραδίππου]]

Τάσος Θεοδώρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More