ΕΡΜΗΣ: Δικός του ο Κάσες – Συνεχίζει στα 38 του ο Παπαθανασίου

«Έδεσε» τον αρχηγό του για ακόμα μια σεζόν ο Ερμής, ενώ παράλληλα προχώρησε και στην απόκτηση του Νάτσο Κάσες.

Στην εμπειρία φαίνεται να επενδύει ο τεχνικός των «φτεροπόδαρων», Μιχάλης Μάρκου, με τους συνεργάτες του στην ομάδα προγραμματισμού του Ερμή. Συγκεκριμένα, η διοίκηση των «ερυθρόμαυρων» προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του μεγαλύτερου σε ηλικία (38) ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ανδρέα Παπαθανασίου, για ακόμα ένα χρόνο. Ο αρχηγός του Ερμή έχει τις δυνάμεις και τα αποθέματα για να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σύλλογο και θα βρίσκεται στη διάθεση της ομάδας για τη νέα σεζόν στη Β’ Κατηγορία.

Επιβεβαιώνεται έτσι, ότι ο Κύπριος τεχνικός επενδύει στην κυπριακή αγορά και εμπιστεύεται το προϊόν του κυπριακού ποδοσφαίρου, σε συνδυασμό με κάποιες λίγες, αλλά σημαντικές μονάδες κοινοτικών και ξένων παικτών. Αυτό επιβεβαιώνεται και με την απόκτηση του 34χρονου Ισπανού αμυντικού μέσου, Νάτσο Κάσες.

Ο Κάσες είναι ευρύτερα γνωστός από το πέρασμά του από την ΑΕΚ Λάρνακας τα προηγούμενα χρόνια, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του από την Σπόρτινγκ Χιχόν. Αναμένεται ότι θα αποτελέσει σημαντικό βαρίδιο στο «οπλοστάσιο» του Μιχάλη Μάρκου τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

291709935 3243542072531606 6576731192236307687 N

«Το αθλητικό μορφωτικό σωματείο Ερμής Αραδίππου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συμφωνίας της ομάδας μας με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Παπαθανασίου.

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στο χώρο της επίθεσης και θα αποτελέσει σημαντικό γρανάζι στην ομάδα μας για την επίτευξη των στόχων της.

Ο Ανδρέας Παπαθανασίου ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του σωματείου μας. Κατέγραψε συνολικά 228 παρουσίες με την πρώτη ομάδα όντας ο ρεκορτμαν συμμετοχών στην ιστορία του συλλόγου ενώ κατάφερε και πέτυχε 98 γκολ. Επίσης κλήθηκε να αντιπροσωπεύσει την εθνική Κύπρου 4 φορές στη μακρόχρονη καριέρα του.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχής καθώς ο Ανδρέας Παπαθανασίου αποτελεί γέννημα θρέμμα των ακαδημιών μας αλλά και της πόλης της Αραδίππου και θέλησε να κλείσει τη πλούσια καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

H oικογένεια του Ερμή Αραδίππου τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

290892603 3243219689230511 7567060475792143512 N

«Το αθλητικό μορφωτικό σωματείο Ερμής Αραδίππου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη συμφωνίας της ομάδας μας με τον ποδοσφαιριστή Nacho Cases για ένα χρόνο.

Ο Nacho Cases θα αγωνίζεται στη κεντρική μεσαία γραμμή ενώ μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία και ως αμυντικό χαφ.

Ο ποδοσφαιριστής αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στην συνέχεια υπόγραψε τα σχετικά συμβόλαια.

Ο Nacho Cases ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Χιχόν και αγωνίστηκε στην ομάδα που τον ανέδειξε 6 χρόνια καταγράφοντας 85 συμμετοχές στη La Liga. Το 2017 ήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό της ΑΕΚ ενώ την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Δερύνειας.

Η τεχνική του κατάρτιση σε συνδιασμό με την εμπειρία του θα βοηθήσει στο μέγιστο βαθμό την ομάδα μας για την επίτευξη των στόχων της.

H oικογένεια του Ερμή Αραδίππου τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε επιτυχία».

[[Φώτος: Γραφείο Τύπου Ερμή Αραδίππου]]

Τάσος Θεοδώρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More