ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΟΡΑΝ: Διάκριση με Χαράλαμπο Χοίρα (ΦΩΤΟΣ)

Αραδιππιώτικο… άρωμα είχε μια νέα επιτυχία για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής στους 19ους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν της Αλγερίας!

 

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης (28/06) η Κύπρος κατάκτησε το τέταρτο στη σειρά χάλκινο της μετάλλιο στη διοργάνωση. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του συνδημότη μας, Χαράλαμπου Χοίρα, ο οποίος στο αγώνισμα της πάλης επικράτησε στην κατηγορία των 86kg με 6-1 στον μικρό τελικό επί του Αλβανού Osman Hajdari.

Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία για την αποστολή της Κύπρου, την ώρα που ένας άλλος Κύπριος αθλητής , ο Αλέξανδρος Καουσλίδης στα 120kg πέρασε στον β’ γύρο, καθώς κέρδισε 4-0 τον Σαρέμ από την Συρία, όμως έχασε στον β΄ γύρο από τον Αιγύπτιο Χεμίντα.

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του απεσταλμένου για λογαριασμό των ΚΟΕ-ΕΑΚ, Θεόδωρου Τσολάκκη, παρά το ότι ο Χαράλαμπος Χοίρας έχασε στον πρώτο του αγώνα από τον Τούρκο Ερντίν, εντούτις ο αντίπαλος πέρασε στον τελικό και έτσι μέσω ρεπεσάζ έφτασε στον μικρό τελικό.

 

Εκεί ο συνδημότης μας έδειξε χαρακτήρα, πείσμα και θέληση για διάκριση, πράγμα που το κατάφερε. Έτσι επικράτησε καθαρά με 6-1 του Αλβανού πρωταθλητή και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο για την αποστολή της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ!

[[Φώτος: Cyprus Olympic Committee & Ένωση Αθλητικογράφων Κύπρου]]

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More