ΕΡΜΗΣ: Συνεχίζεται η ενίσχυση για το 2022-23

Σε κανονικούς ρυθμούς κινείται ο προγραμματισμός των «φτεροπόδαρων»

Μπορεί ο Ερμής πλέον να έχει μπει στην εποχή Κωνσταντίνου Πίττα στα διοικητικά και να διανυεί τα πρώτα του βήματα στη νέα αυτή περίοδο, ωστόσο στο αγωνιστικό κομμάτι ο Μιχάλης Μάρκου με τους συνεργάτες του και τον Πορφύριο Λύτρα, μετρούν ήδη το χρόνο αντίστροφα για την έναρξη της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ανανεώσεις και προσθήκες

Οι πρώτες μεταγραφικές προσθήκες ακούουν στα ονόματα των: Αλέξης Θεοχάρους (αμυντικός), Κώστας Χαραλάμπους (αμυντικός), και Ανδρέας Νικολάου (αμυντικός). Στον Ερμή παραμένει και για τα επόμενα δύο χρόνια ο 20χρονος Κύπριος μέσος, Στέφανος Καφατάρης.

Οι «φτεροπόδαροι» όμως δεν έμειναν ως εκεί ο Δημήτρης Ράσπας θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αραδίππου. Ο 21χρονος Κύπριος επιθετικός αγωνιζόταν τη σεζόν 2021-22 ως δανεικός από την ΑΕΚ Λάρνακας στον Οθέλλο Αθηαίνου. Η ανακοίνωση της μεταγραφής ήρθε το απόγευμα της Παρασκευής (24/06) να επιβεβαιώσει τις δημοσιογραφικές πληροφορίες.

Παράλληλα, η διοίκηση του Ερμή ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα την απόκτηση του 22χρονου στόπερ από τη Γουινέα-Μπισάου, Αλάντζε Εντζάι. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην Ολυμπιάς Λυμπιών, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε και στην Αλκή.

Νέα αποκτήματα αποτελούν επίσης ο πολυθεσίτης στο αριστερό άκρο 29χρονος Κύπριος, Χριστόφορος Χαραλάμπους, που προηγουμένως αγωνιζόταν στον Αχυρώνα Λιοπετρίου και ο 33χρονος Ελλαδίτης αριστερός μπακ, Βασίλης Βαλλιάνος.

Σε αυτά προστίθενται και ακόμη τέσσερις ανανεώσεις. Πρόκειται για τους ταλαντούχους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές Νικόλας Γιάλλουρος (μέσος), Πέτρος Αδάμου (αμυντικός), Γιώργος Χριστοφή, Λευτέρης Χατζή και Αντρέας Ζαχαρίου.

Τέλος, στον Ερμή με επαγγελματικό συμβόλαιο επιστρέφει και ο νεαρός Σάββας Λύτρας. Τη σεζόν 2022-23 αγωνίστηκε με την ομάδα της ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού η οποία πέτυχε την άνοδό της στη Β’ Κατηγορία.

Δίχτυα στην Κύπρο!

Είναι προφανές ότι η ομάδα προγραμματισμού του Ερμή έχει ρίξει για τα καλά τα… δίχτυά της στην κυπριακή αγορά. Εμπιστεύεται τους Κύπριους ποδοσφαιριστές και κυρίως ποδοσφαιριστές με προοπτική εξέλιξης στη συνέχεια. Αυτή φαίνεται να είναι και η φιλοσοφία του προπονητή Μιχάλη Μάρκου, που θέλει επίσης να έχει στο ρόστερ και ποιοτικούς ξένους ποδοσφαιριστές.

Προετοιμασία και φιλικά

Πέραν συγκλονιστικού απροόπτου η διοίκηση του Ερμή αναμένεται ότι θα ανακοινώσει και το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας αρχές Ιουλίου.

Η τεχνική ηγεσία αναμένει να δει πως θα την βρει η κλήρωση του πρωταθλήματος και ακολούθως να κινηθεί με τις ομάδες που θα είναι διαθέσιμες, τόσο από Α’ όσο και από Β’ κατηγορία. Πρόκειται για μια τακτική που ακολουθείται σχεδόν πάντα κατά την περίοδο του προγραμματισμού και πριν την έναρξη των νεών πρωταθλημάτων από κάθε τεχνική ηγεσία.

ΦΩΤΟΣ: (2) Savvides Press // (1&3) Γραφείο Τύπου Ερμή Αραδίππου

Τάσος Θεοδώρου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More