Μια αγκαλιά παιχνίδια...

Μια αγκαλιά παιχνίδια…

Πρόκειται για δεκάδες παιχνίδια προσχολικής ηλικίας που μοιράστηκαν στην ειδική μονάδα του Γ’ Δημοτικού Αραδίππου, στο Α’ Δημόσιο και Κοινοτικό Νηπιαγωγείο Αραδίππου και στο ΣΚΕ Αραδίππου. Η συγκεκριμένη δράση είναι μια προσφορά κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας Genesis Logistics Ltd.

«Στα πλαίσια της ανάπτυξης του επικοινωνιακού δίαυλου με της εταιρίες που εδράζουν ή δραστηριοποιούνται στον Δήμο μας, έχουν ξεκινήσει πολλές δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης», δήλωσε ο Δήμαρχος Αραδίππου, κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης και τόνισε ότι αυτές οι δράσεις έχουν πάντα ως αποδέκτη τον δημότη και για αυτό είναι πολύ σημαντικές.

Ο Διευθύνον Σύμβουλος της Genesis Logistics Ltd, κ. Στέφανος Στεφανή, δήλωσε : «Η πρωτοβουλία αυτή λήφθηκε ως ελάχιστη ένδειξη κοινωνικής προσφοράς και αγάπης προς τους συνανθρώπους μας. Παραμένοντας πάντα διπλά στο κοινωνικό σύνολο και πιστοί στις αρχές και αξίες μας.»

Ο Δήμαρχος Αραδίππου εύχεται σε όλους Καλό Πάσχα και το ανέσπερο φως της ανάστασης του θεανθρώπου να φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More