Εγκαίνια δημοτικού αναψυκτήριου Ριζοελιάς

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 10 Νοεμβρίου 2021 τα εγκαίνια του Δημοτικού Αναψυκτηρίου Ριζοελιάς, από τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, κ. Κώστα Καδή.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Πατήρ Ευμένιος Σιήππης που τέλεσε και τον αγιασμό, ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, βουλευτές και το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αραδίππου. Στην ομιλία του ο Δήμαρχος, κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης, ζήτησε από τον Υπουργό όπως παραχωρηθεί άδεια στον Δήμο Αραδίππου, για να συμβάλλει στη δενδροφύτευση όλων των καμένων και κατεστραμμένων περιοχών των κοινοτήτων της Ορεινής Λάρνακας. «Σε συνεργασία και υπό την καθοδήγηση του Επαρχιακού Τμήματος Δασών, μπορούν να αποφασισθούν τα είδη, ο τρόπος και ο χρόνος φύτευσης των σχετικών περιοχών», τόνισε ο κ. Ευαγγελίδης.

Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στη σημασία του έργου για τους πολίτες: «Ο Δήμος μας έχει διαχρονικά αποδείξει, ότι επενδύει σε έργα βελτίωσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων του. Η δέσμευση μας αυτή συνεχίζει να αποτελεί προτεραιότητά μας και αναπτυξιακά έργα του είδους αυτού, πρωταρχικό μας στόχο», είπε ο Δήμαρχος κλείνοντας την ομιλία του.

Στον δικό του χαιρετισμό ο Υπουργός ανέφερε ότι «Το Τμήμα Δασών προγραμματίζει εντός του 2022 έργα εξυγίανσης του εκδρομικού χώρου του Δάσους Ριζοελιάς, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να απολαμβάνουν τις ευκαιρίες αναψυχής που τους προσφέρει, σε έναν ασφαλή και καθαρό περιβάλλοντα χώρο», δίνοντας με αυτόν τον τρόπο το πράσινο φως για την ανάπλαση του δρόμου του Δάσους Ριζοελιάς.

Ο Αναπληρωτής Περιφερειακού Δασικού Λειτουργού Λευκωσίας, Λάρνακας, Αμμοχώστου, κ. Λοΐζου Κωνσταντίνος, τόνισε ότι από την έναρξη λειτουργίας του, το Αναψυκτήριο έχει προσελκύσει νέους επισκέπτες και έχει καταστήσει το Πάρκο ακόμη πιο γνωστό στο ευρύ κοινό. εκπροσώπηση της αστυνομίας και άλλων υπηρεσιών της πόλης, καθώς και πλείστοι πολίτες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More