Ιστορικό

admin

Ήταν Χριστούγεννα του 2007 όταν η Δημοτική εφημερίδα «Η ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ» έκανε την πρώτη της εμφάνιση στα πνευματικά δρώμενα της πόλης.

Με δήμαρχο τον Χριστάκη Λιπέρη και υπεύθυνο έκδοσης τον τότε πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού και νυν δήμαρχο Ευάγγελο Ευαγγελίδη, το πρώτο τεύχος της εφημερίδας εκδίδεται με στόχο την σφαιρική ενημέρωση των πολιτών και την αμφίδρομη επικοινωνία με τους δημότες.

Το επιχείρημα αυτό το οποίο αποτέλεσε όραμα πολλών ετών, έγινε κατορθωτό με τη συνδρομή των λειτουργών του δήμου, αλλά και πολλών φίλων και συνεργατών που εργάστηκαν με ζήλο και αφοσίωση για να προσδώσουν το αυθεντικό στίγμα ενός αναπτυσσόμενου δήμου.

Στα χρόνια που ακολούθησαν, μεσολάβησαν 43 ολόκληρα τεύχη τα οποία ανέδειξαν μια πολύσημη διαδρομή πλαισιωμένη με μια πλούσια θεματολογία δραστηριοτήτων, καλύπτοντας την ίδια στιγμή τις σύγχρονες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας στον χώρο του πολιτισμού.

Όλα αυτά τα χρόνια, μια σειρά από αξιόλογα άρθρα, αλλά και ιστορίες άγνωστες στο ευρύ κοινό που έφεραν στο φως της δημοσιότητας ιστορικές στιγμές, μεταμορφώθηκαν ως εργαλεία ενάντια στη λήθη και ως πολύτιμες ψηφίδες στην ιστορία μας.

Το 2022 βρίσκει τη δημοτική μας εφημερίδα στο κατώφλι μιας νέας εποχής, έτοιμη για ένα νέο βήμα ανανέωσης και εκσυγχρονισμού.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More