Πρότυπη Αθλητική Βιβλιοθήκη «ΑΘΛΕΙΝ»: Εκδήλωση Παρουσίασης τη Δευτέρα, 03/06

Την Πρότυπη Αθλητική Βιβλιοθήκη «ΑΘΛΕΙΝ» θα παρουσιάσει ο Δήμος Αραδίππου σε συνεργασία με το Ίδρυμα ΑΘΛΕΙΝ, τη Δευτέρα, 03/06, στις 11.00 το πρωί, στο ξενοδοχείο Radisson Blu στη Λάρνακα.

Η εν λόγω βιβλιοθήκη βρίσκεται στην καρδιά της Αραδίππου, συγκεκριμένα στην πλατεία του Αποστόλου Λουκά.

Να αναφέρουμε ότι για την Πρότυπη Αθλητική Βιβλιοθήκη «ΑΘΛΕΙΝ» έχει σχεδιαστεί ένας μοναδικός χώρος, ο οποίος φιλοξενεί σχεδόν 2000 διαφορετικές εκδόσεις αθλητικού περιεχομένου. Επίσης, η τεχνολογία που έχει εγκατασταθεί στον συγκεκριμένο χώρο παρέχει τη δυνατότητα ψηφιακής διασύνδεσης με αθλητικές βιβλιοθήκες ανά τον κόσμο, προσφέροντας δωρεάν μελέτη και έρευνα σε σπουδαστές, αθλητές και άλλους παράγοντες του αθλητισμού.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση παρουσίασης της Βιβλιοθήκης θα είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης, με το βιβλίο «Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ» των εκδόσεων MVPubications. Καλεσμένοι θα είναι: ο Γιάννης Μπίλιος, με το βιβλίο «Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΙ ΕΓΩ: Η ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΙΚ ΚΑΝΤΟΝΑ» των εκδόσεων δίχτυ, ο Πέτρος Χατζηχριστοδούλου, με το βιβλίο «OFF THE RECORD» των εκδόσεων ΑΙΓΑΙΟΝ, ο Στέλιος Παπαμωυσέως, με όλη τη βιβλιογραφία του, καθώς και ο Αντώνης Κέζος, με το βιβλίο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗΣ».

Επιπλέον, στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και οι εκδόσεις των Olympians Κύπρου από τον Πρόεδρο τους, έντιμο Κώστα Παπακώστα.

Να σημειώσουμε ότι η εκδήλωση θα είναι ανοικτή στο κοινό, ενώ θα υπάρχουν βιβλία προς πώληση και εκπλήξεις. Στόχος του Δήμου και του Ιδρύματος ΑΘΛΕΙΝ είναι να αναδειχθεί η αξία του βιβλίου στην ψηφιακή εποχή που ζούμε.

Με το τέλος της εκδήλωσης θα είναι διαθέσιμες πληροφορίες για το Ίδρυμα καθώς και φωτογραφικό υλικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More