Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου αυτή την εβδομάδα μαθαίνουμε για την ανακύκλωση

Στα πλαίσια των προγραμμάτων που αναπτύξαμε και καθιερώσαμε στη Βιβλιοθήκη μας περιλαμβάνει κι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας παιδιών ηλικίας 4-9 χρόνων και όχι μόνο.

Καλεσμένη: Πενέλοπε Βάσκες Χατζηλύρα, συγγραφέας
Θέμα: “Η Καρολίνα τρώει τις εποχές”.

Ημέρα: Σάββατο 6/4

Ώρα: 10:00 π.μ

Βιογραφικό της συγγραφέας:
Η Πενέλοπε Βάσκες Χατζηλύρα, γεννημένη στην καρδιά της Δομινικανής Δημοκρατίας και μεγαλωμένη στον πολιτισμικό περιβάλλον της Κύπρου, είναι μια αρχιτέκτονας με όραμα και μια συγγραφέας με πάθος για την αφήγηση ιστοριών που εμπνέουν και διδάσκουν, ενώ διατηρεί την αφοσίωσή της στη σωματική δραστηριότητα, τη μουσική και την τέχνη .

Μέσα από το έργο της, “Η Καρολίνα τρώει τις εποχές”, που έχει τιμηθεί με την επιλογή του στον κατάλογο “White Ravens 2022”, η Πενέλοπε μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την αρμονία της φύσης και την αξία της βιώσιμης ζωής.

Λίγα λόγια για το παραμύθι:
Σε αυτό το πολύχρωμο βιβλίο, η Καρολίνα μας παίρνει από το χέρι και μας ξεναγεί στην υπαίθρια αγορά, όπου κάθε εποχή φέρνει μαζί της νέα αρώματα και γεύσεις. Ένα βιβλίο που θα μάθει στα παιδιά την αξία της εποχικότητας και της υγιεινής διατροφής, ενώ ταυτόχρονα τονίζει τη σημασία της ανακύκλωσης και της προστασίας του πλανήτη μας, αφού το βιβλίο είναι εκτυπωμένο με 100% ανακυκλωμένο χαρτί .

Η Πενέλοπε Βάσκες Χατζηλύρα θα μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο όπου οι εποχές αλλάζουν μαζί με τα χρώματα και τις γεύσεις της φύσης.

Προσκαλούμε λοιπόν τους μικρούς μας φίλους, σε έναν κόσμο φαντασίας και γνώσης!

Είσοδος: Δωρεάν για όλους – μικρούς και μεγάλους!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More