Εκπαιδευτικές δράσεις της Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου με καλεσμένο τον Ακύλαο Αντώνιο

Εκπαιδευτικές δράσεις της Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου με καλεσμένο τον Ακύλαο Αντώνιο

Στα πλαίσια των προγραμμάτων που αναπτύξαμε και καθιερώσαμε στη Βιβλιοθήκη μας, περιλαμβάνει κι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας παιδιών ηλικίας 4-9 χρόνων και όχι μόνο.

Φιλοξενούμενο γι’ αυτό το Σάββατο στις 9:00π.μ. θα είναι ο ηθοποιός και συγγραφέας Ακύλαος Αντώνιος, με θεμα “Μαγικά Χριστούγεννα στη Φωτεινή Βασιλεία”.

Βιογραφικό του συγγραφέα:

Ο Αντώνιος Ακύλαος είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής “Βλαδίμηρος Καυκαρίδης”, με δεύτερο πτυχίο στον κλάδο “Διοίκησης γραφείου” .

Θεατρικά εχει συνεργαστεί με την παιδική σκηνή του “Θέατρου Σκάλα”.

Είναι συγγραφέας των παιδικών βιβλίων:

” Μαγικά Χριστούγεννα στη Φωτεινή Βασιλεία” , τριλογία παραμυθιών.

“Μύριους Μπορείς”, Θεατρικό ψυχολογικά εκπαιδευτικό παραμύθι για παιδική ενθάρρυνση-Αυτοπεποίθηση .

Παράλληλα είναι ιδρυτής και δάσκαλος μαθήματος εκπαιδευτικού εξελικτικού θεάτρου σε νηπιαγωγεία και σαββατιάτικου εργαστηρίου “Πρωταγωνιστών Ζωής”, στη Δρομολαξιά (θεατρικό εργαστήρι).

Πρόσφατα δημιούργησε και το “Σαββατιάτικο Σχολείο Χαρούμενων Πρωταγωνιστων Ζωής”, με το μάθημα εκπαιδευτικού εξελικτικού θεάτρου .

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν κι αυτό το Σάββατο τα “Μαγικά Χριστούγεννα στη Φωτεινή Βασιλεία” θα μας φέρουν λίγο πιο κοντά στη μαγεία και στο νόημα αυτής της μεγάλης γιορτής!!

Σ αυτό το όμορφο ταξίδι θα μας συντροφεύσουν εξωτικά και φυσικά ο Άγιος Βασίλης που δεν θα μπορουσε να λείπει απο αυτη τη μεγάλη γιορτή.

Μέσα απο διαδραστικές δραστηριότητες θα αφήσουμε να μας παρασύρουν σε φανταστικές περιπέτειες και να βιώσουμε μαζί τους τα πιο γλυκά μηνύματα αγάπης , καλοσύνης , ενσυναίσθησης, συγχώρεσης , δοτικότητας, βοήθειας και φιλευσπλαχνίας .

Μια υπέροχη ιστορία που αποπνέει αθωότητα και χριστουγεννιάτικη θαλπωρή.

Η είσοδος ελεύθερη για όλους !

Στο τέλος της εκδήλωσης ο συγγραφέας θα υπογράφει βιβλία του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More