Δημοτική Βιβλιοθήκη

Με Χριστουγεννιάτικη διάθεση η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και δεν θα μπορούσαμε να μην ακολουθήσουμε κι εμείς του ρυθμούς των ημερών, πνευματικά αλλά και…. μελωδικά.

Στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου, ξεκίνησε το πρωινό του Σαββάτου με παραμύθι και ακολούθως τα παιδιά έφτιαξαν το δικό τους κρουστό όργανο.

Την ευχάριστη διάθεση συμπλήρωσε η επίσκεψη τη Σχολή ” Voice Box Music School” , του καθηγητή μουσικής Στέφανου Στεφάνου .

O κ. Στεφάνου μίλησε στα παιδιά για την ανάγκη της μουσικής παιδείας από την παιδική ηλικία, αλλά και για το σπουδαίο ρόλο της σε κάθε στιγμή της ζωής του ανθρώπου.

Τα παιδιά συζήτησαν μαζί του, εξέφρασαν τις απόψεις τους και τραγούδησαν μαζί του με τη συνοδεία των κρουστών οργάνων που έφτιαξαν στη Βιβλιοθήκη.

Στη συνέχεια ένωσαν τη φωνή τους με τα χαρισματικά παιδιά της χορωδίας του Ωδείου Voice Box Music School που μαζεύονται κάθε βδομάδα και ενώνουν την μεγάλη τους αγάπη για την μουσική.

Να σημειώσουμε ότι τη χορωδία του Voice Box Music school θα την απολαύσουμε στην Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 16/12 στο προαύλιο της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More