Χριστούγεννα

Η Αραδίππου υποδέχθηκε τα Χριστούγεννα με φως και χαμόγελο!

Φαντασμαγορική ήταν η μεγάλη χριστουγεννιάτικη παρέλαση που διοργάνωσε ο Δήμος Αραδίππου την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου για να υποδεχθεί και επίσημα την έναρξη της εορταστικής περιόδου!

Την παρέλαση άνοιξε το άρμα του Άγιου Βασίλη, συνοδευόμενο από τα ξωτικά του και, στη συνέχεια, εκατοντάδες μικροί Αραδιππιώτες από σχολεία, φορείς και σχολές χορού παρέλασαν στις κεντρικές Λεωφόρους της πόλης, δημιουργώντας ένα υπέροχο μωσαϊκό με πολύ χορό, χαμόγελο και αισιόδοξα μηνύματα.

Την πολύχρωμη πορεία συνόδευσαν χαρούμενες, χριστουγεννιάτικες μουσικές και τραγούδια, ενώ η γιορτή κορυφώθηκε στον χώρο στάθμευσης επί της οδού Μιχαλάκη Καραολή, όπου ο Δήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελίδης, έδωσε το σύνθημα για να ανάψει το Δέντρο των Χριτουγέννων. Με το άναμμα του δέντρου, δεκάδες πολύχρωμα μπαλόνια αφέθηκαν ελεύθερα στον ουρανό, δίνοντας ακόμα περισσότερο γιορτινό χρώμα.

Στο μήνυμά του, ο κ. Ευαγγελίδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Ντύσαμε την Αραδίππου στα γιορτινά. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά και τους γονείς που είναι εδώ μαζί μας να γιορτάσουμε την έναρξη των Χριστουγέννων. Ελπίζω το φως που άναψε, να διώξει τα σύννεφα του πολέμου από τη γειτονιά μας, να δώσει αγάπη στις καρδιές σας, να ξεχάσουμε τι περάσαμε αυτό το χρόνο και να σκεφτούμε τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν με το νέο χρόνο. Ας ευχηθούμε όλοι μαζί ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά. Μην ξεχνάμε πως ο νέος χρόνος θα διευρύνει το Δήμο μας, μαζι με τα Κελλιά και τους Τρούλλους. Καλή χρονιά σε όλους και του χρόνου να είμαστε εδώ, όλοι μαζί και ακόμα περισσότεροι, με υγεία και αγάπη!».

Guest star της βραδιάς ήταν ο Σοφοκλής Κασκαούνιας, ενώ το τελετουργικό ολοκληρώθηκε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την Anna Sydeorets.

Με το πέρας της εκδήλωσης, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με την ψυχή τους με μουσική και τραγούδια, φαγητό, χορό, δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις, που είχε ετοιμάσει ο Δήμος Αραδίππου!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More