Μέρες χαράς και γιορτής στην Αραδίππου! – Δείτε το Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο εκδηλώσεων του Δήμου 

Ο Δήμος Αραδίππου μπαίνει σε ρυθμούς Χριστουγέννων για όλο τον Δεκέμβρη!

Συγκεκριμένα, στις 3 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, στις 16:15 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη Παρέλαση επί της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Κυριάκου Μάτση και Μιχαλάκη Καραολή. Στην παρέλαση θα λάβουν μέρος εκπαιδευτήρια, οργανωμένα σύνολα και σχήματα της πόλης.

Να σημειώσουμε ότι οι λωρίδες των επηρεαζόμενων λεωφόρων, και μέρη των κάθετων παρόδων, θα παραμείνουν κλειστά από τις 14:00 μέχρι τις 19:00 μ.μ..

Η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου θα γίνει στις 17:00 το απόγευμα ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει παράσταση με σαπουνόφουσκες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και φωτογράφηση με χριστουγεννιάτικες φιγούρες και τον Αϊ Βασίλη, ο οποίος θα χαρίζει γλυκά στα παιδιά, ενώ η διασκέδαση θα συνεχιστεί με πρωταγωνιστές ξωτικά, ξυλοπόδαρους και ζογκλέρ. Guest Star της βραδιάς θα είναι ο Σοφοκλής Κασκαούνιας.

Στον χώρο θα στηθεί αγορά με χριστουγεννιάτικα περίπτερα που θα πωλούν λιχουδιές, ροφήματα και χειροτεχνίες.

16 Δεκεμβρίου του 2023: Χριστούγεννα στη Βιβλιοθήκη

Στις 16 Δεκεμβρίου, ημέρα Σάββατο και στις 9:00 το πρωί με 13:00 το μεσημέρι, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου θα «μυρίσει» Χριστούγεννα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αφήγηση χριστουγεννιάτικων παραμυθιών, χριστουγεννιάτικες μελωδίες, κατασκευές και χειροτεχνίες, επιστολές στον Άγιο Βασίλη και δεντράκι ευχών. Στη Βιβλιοθήκη θα υπάρχει και αγορά με λιχουδιές, ποπ κορν και μαλλί της γρίας.

Για την εκδήλωση στις 16 Δεκεμβρίου οι θέσεις είναι περιορισμένες γι’ αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε στο 24333605 (κα Ρέα Κουμπαρή).

23 Δεκεμβρίου του 2023: «Οι περιπέτειες μιας Λαίδης- Μια γλυκιά σκυλοϊστορία»

Στις 23 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Δημοτικό Θέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» όπου θα ανέβει η παιδική θεατρική παράσταση «Οι περιπέτειες μιας Λαίδης- Μια γλυκιά σκυλοϊστορία» από τη Παιδική Σκηνή του Σατιρικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία της Μαριάννας Καυκαρίδου και του Βασίλη Μιχαήλ.

Το έργο είναι εμπνευσμένο από την αγαπημένη ταινία κινουμένων σχεδίων, «Η Λαίδη και ο Αλήτης» και αφορά σε μια διαχρονική ιστορία για την αλληλεγγύη, τη γενναιοδωρία, την αποδοχή και τη σπουδαιότητα της οικογένειας και της φιλίας.

Μέσα από ένα υπέροχο ταξίδι, παρέα με τη Λαίδη και τον Αλητάκο, αναδύεται η μεταμορφωτική δύναμη των αληθινών σχέσεων, της ομαδικότητας και της αφοσίωσης και αποδεικνύεται ότι η ευτυχία μπορεί να βρεθεί ακόμα και στα πιο απροσδόκητα μέρη!

27 Δεκεμβρίου του 2023: «Soup Fest»

Στις 27 Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, στην Πλατεία του Αποστόλου Λουκά από τις 18:00 μέχρι τις 20:30 το βράδυ θα στηθεί φεστιβάλ σούπας!

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει διάφορες σούπες, ζεστό κρασί και εγκ νογκ.

Τη βραδιά θα συμπληρώσει θέατρο σκιών και κουκλοθέατρο για τα παιδιά, καθώς και καλλιτεχνικό πρόγραμμα από μουσικά σύνολα.

Στην Πλατεία του Αποστόλου Λουκά θα υπάρχει και χριστουγεννιάτικο Photobooth, ενώ εκεί θα βρίσκονται και τα ξωτικά του Άγιου Βασίλη. Να σημειωθεί ότι θα υπάρχει και αγορά με χριστουγεννιάτικα περίπτερα με λιχουδιές, ροφήματα, κ.ά.

1η Ιανουαρίου: «Σκρουτζ – Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία»

Η πρώτη μέρα του νέου έτους θα μας βρει στο Δημοτικό Θέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος» για την παιδική θεατρική παράσταση «Σκρουτζ – Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία» από το θέατρο Piccolo.

Το αγαπημένο μυθιστόρημα του Κάρολου Ντίκενς σε μια παράσταση που συνδυάζει ηθοποιούς, εφέ και πρωτότυπες κούκλες, που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Μια ιδιαίτερη παράσταση με σπουδαία μηνύματα για όλη την οικογένεια.

Να αναφέρουμε ότι, στη σκηνοθεσία της παράστασης βρίσκονται οι Μάριος Στυλιανού και Βασιλική Ανδρέου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More