Τράπεζα Κύπρου

Μαθαίνουμε αλλιώς: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες από την Τράπεζα Κύπρου

Ο Δήμος Αραδίππου και η Τράπεζα Κύπρου διοργανώνουν το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Μαθαίνουμε αλλιώς: Όσα χρειάζεται να κάνεις στην τράπεζα είναι ένα κλικ μακριά», δίνοντας την ευκαιρία σε δημότες να τύχουν δωρεάν εκπαίδευσης για εύκολους, πρακτικούς και ασφαλείς τρόπους χρήσης του Internet Banking, του Mobile Banking και των ATM της Τράπεζας.

Η εκπαίδευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023, στις 18:30 στο Οίκημα Ιστορικού Λαογραφικού Αρχείου Δήμου Αραδίππου (Πλατεία Αποστόλου Λουκά).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο για ενήλικες και αφορά ένα ευρύ φάσμα εργαλείων διεξαγωγής τραπεζικών εργασιών, για όλα τα κανάλια της Τράπεζας Κύπρου (Internet Banking, Mobile Banking, ATM). Παράλληλα, θα γίνει παρουσίαση από ακαδημαϊκό συνεργάτη, για τους βασικούς χρηματοοικονομικούς όρους και έννοιες, έτσι ώστε να επιτευχθεί σφαιρικότερη ενημέρωση του κοινού.

Στο τέλος του προγράμματος, θα γίνει κλήρωση ενός tablet ανάμεσα σε όσους παρακολουθήσουν την εκπαίδευση, προσφορά της Τράπεζας Κύπρου και θα ακολουθήσει κοκτέιλ.

Οι εκπαιδεύσεις, διεξάγονται σε διάφορους δήμους και κοινότητες παγκύπρια.

Είσοδος ελεύθερη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More