Δήμος Αραδίππου: Μια υπέροχη βραδιά με χρώματα αγάπης πραγματοποιήθηκε στο Ιστορικό Λαογραφικό Αρχείο

Έκθεση ζωγραφικής με φιλανθρωπικό χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε στο Ιστορικό και Λαογραφικό Αρχείο του Δήμου Αραδίππου (πρώην ΘΟΙ). Η έκθεση φιλοξένησε έργα του ζωγράφου Μάρκου Παπανικοδήμου, ο οποίος πραγματοποίησε την πρώτη ατομική του έκθεση και την αφιέρωσε στα 67 έργα του και… στην αγάπη για τον συνάνθρωπο.

Την ποιότητα και το ήθος του Μάρκου Παπανικοδήμου τόσο ως δημιουργού αλλά και ως ανθρώπου, εξήρε ο Δήμαρχος Αραδίππου κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης στο χαιρετισμό του στην παρουσία αρκετών προσκεκλημένων.

Το ζωγράφο τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτης κ. Πρόδρομος Αλαμπρίτης, ο Αντιδήμαρχος κ. Χριστόδουλος Πάρτου, η Πρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού κ. Μαρία Πάτσαλου και ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας κ. Παύλος Δημητριάδης και πλήθος κόσμου.

Στη σύντομη ομιλία του, ο ζωγράφος καλωσόρισε κι ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους σ’ αυτή την ξεχωριστή για τον ίδιο βραδιά. Εξέφρασε ιδιαίτερα την ευγνωμοσύνη του στον Δήμαρχο Αραδίππου, γιατί όπως είπε, ασπάστηκε την ευγενή του απόφαση να διατεθούν τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις των έργων του στο “Ταμείο Βασούλα Ελευθερίου”, και έδωσε το πράσινο φως στην υλοποίηση της.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ήταν μια υπέροχη βραδιά, γεμάτη με χρώματα αγάπης!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More