Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

Εκδήλωση για τα ζώα πραγματοποιήθηκε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

Με παιδικές φωνές και γαβγίσματα «γέμισε» η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» στις 16 Σεπτεμβρίου, ημέρα Σάββατο», με στόχο να ενημερωθούν οι μικροί μας φίλοι για ό,τι έχει να κάνει με τα ζώα. Στον χώρο της βιβλιοθήκης εκτός από παιδιά και τετράποδοι καλεσμένοι, βρέθηκαν και οι κτηνίατροι Παύλος Κυπριανού και Αντρέας Παύλου, οι οποίοι έτυχαν θερμής υποδοχής από τα παιδιά.

Τα παιδιά λοιπόν, έφεραν μαζί τους ξεχωριστούς συνόδους, δηλαδή τους μικρούς τριχωτούς αλλά και… άτριχους φίλους τους. Συγκεκριμένα, στην εκδήλωση του Σαββάτου βρέθηκαν μία γάτα, πέντε χελωνίτσες, ένα κουνελάκι, τέσσερα υπέροχα ψαράκια αλλά και… κότες! Ναι…καλά ακούσατε τέσσερις κοκόνες, όπως τις έλεγαν οι γιαγιάδες μας.

Στο πλαίσιο της όμορφης αυτής εκδήλωσης τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να κάνουν διάφορες ερωτήσεις στους δύο κτηνιάτρους για το πως πρέπει να φροντίζουν τα ζωάκια τους. Ωστόσο ήταν απόλυτα συνειδητοποιημένα ότι τα ζώα δεν είναι παιχνίδια και ότι χρειάζονται τη φροντίδα και την αγάπη μας, όπως και τον δικό τους χώρο.

Να σημειώσουμε ότι, την εκδήλωση χαιρέτησαν η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού, Μαρία Πάτσαλου μαζί με τον Δημοτικό Σύμβουλο, Παύλο Κίτση. Μάλιστα, τόσο η κυρία Πάτσαλου, όσο και ο κύριος Κίτσης εξέφρασαν τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους που η βιβλιοθήκη έγινε ένα αγαπημένο στέκι για τα παιδιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More