Τα ΠΑΡαΜυΘοΔιΑβΑσΜαΤα επιστρέφουν ξανά στα ΣάΒΒαΤα μας

Επιστρέφουν τα «ΠΑΡαΜυΘοΔιΑβΑσΜαΤα» στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου, «Γιάγκος Κωνσταντινίδης», για να χαρίσουν ατελείωτες στιγμές χαράς και διασκέδασης τα πρωινά του Σαββάτου στα παιδιά.

Μέσα από δημιουργικές δράσεις και ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, τα παιδιά θα εξοικειωθούν με τη Βιβλιοθήκη και θα έρθουν σε επαφή με το βιβλίο. Εκλεκτοί καλεσμένοι, παραστατικές αφηγήσεις παραμυθιών, ανάγνωση και παρουσίαση παιδικών βιβλίων από τους συγγραφείς τους, δημιουργικά εργαστήρια και άλλα πολλά περιμένουν να εκπλήξουν τους μικρούς μας φίλους.

Η αρχή γίνεται με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Με μία βαλίτσα στο χέρι», το οποίο διοργανώνουν η Κυπριακή Ένωση Βιβλιοθηκονόμων – Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΚΕΒΕΠ) σε συνεργασία με το Ίδρυμα Χριστίνας Αποστόλου.

Το ταξίδι λοιπόν, θα ξεκινήσει μια με βιβλιοβαλίτσα στο χέρι, η οποία καλεί τα παιδιά να εξοικειωθούν με τον χώρο της βιβλιοθήκης και να ανακαλύψουν τον κόσμο και την ιστορία του βιβλίου, καθώς και να γνωρίσουν ιστορίες με πρωταγωνιστές τα ίδια τα… βιβλία!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (09/09) στις 10:30 – 12:00 το πρωί και θα αφορά παιδιά ηλικίας έξι με δέκα ετών. Για συμμετοχή στο πρόγραμμα απαιτείται προκράτηση, ενώ η είσοδος είναι δωρεάν.

Να αναφέρουμε ότι, οι δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης αφορούν παιδιά ηλικίας 4-11 ετών. Το κοινό μπορεί να ενημερώνεται μέσω της ιστοσελίδας της Βιβλιοθήκης και για περισσότερες πληροφορίες αποτείνεστε στο 99724463.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More