Πανεπιστήμιο Λεμεσού

Πανεπιστήμιο Λεμεσού OPEN DAY: Γράψε τη δική σου ιστορία!

Το Πανεπιστήμιο Λεμεσού (University of Limassol), με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, ανακοινώνει το επερχόμενο Open Day που διοργανώνει, στις 14 Ιουλίου 2023, με τίτλο “Create your story”.

Το “Create your story” αντικατοπτρίζει την προσέγγιση του Πανεπιστημίου Λεμεσού για την ακαδημαϊκή εξέλιξη κάθε φοιτητή. Κι αυτό γιατί πρόκειται για ένα Πανεπιστήμιο που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και ενθαρρύνει κάθε φοιτητή να γράψει και να μοιραστεί τη δική του μοναδική ιστορία, θέτοντας έτσι τα θεμέλια πάνω στα οποία θα οικοδομήσει το δικό του επιτυχημένο μέλλον.

Το Open Day, το οποίο θα λάβει χώρα στο Limassol Campus του UoL, στην οδό Χαϊδαρίου 3-5, Λεμεσός (απέναντι από το ξενοδοχείο Alasia), την Παρασκευή, 14/7, από τις 15:00 μέχρι τις 19:00, είναι ειδικά σχεδιασμένο να βοηθήσει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές να ενημερωθούν σε βάθος για τις επιλογές σπουδών τους και να αισθανθούν σίγουροι για τις αποφάσεις τους. Πιο συγκεκριμένα, το Open Day του UoL θα περιλαμβάνει:

-Ενημερωτικές παρουσιάσεις: Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν σε βάθος για τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται, τις ευκαιρίες εργοδότησης μετά την αποφοίτηση τους και την εξειδικευμένη κατάρτιση που μπορούν να εξασφαλίσουν, από τους έμπειρους συμβούλους και καθηγητές της κάθε Σχολής και κατ’ επέκταση να επιλύσουν τυχόν απορίες τους.

-Υπηρεσίες Συμβουλευτικής: Οι εξειδικευμένοι σύμβουλοι του Πανεπιστημίου Λεμεσού | UoL, θα είναι παρόντες για να βοηθήσουν τους ενδιαφερόμενους να επιλέξουν το πρόγραμμα σπουδών που τους ταιριάζει καλύτερα και να λάβουν απαντήσεις σε ερωτήσεις που μπορεί να σχετίζονται με την εγγραφή τους, τις υποτροφίες και τις διαθέσιμες επιλογές χρηματοδότησης των σπουδών τους.

Για αυτούς που θέλουν να φτάσουν ψηλά, το Open Day του Πανεπιστημίου Λεμεσού είναι μια εξαιρετική ευκαιρία εξερεύνησης και ενημέρωσης. Κάθε μελλοντικός φοιτητής που θα επισκεφτεί το Open Day του UoL, μπορεί να αισθάνεται βέβαιος, ότι αποχωρώντας από την εκδήλωση ενημέρωσης του UoL, θα έχει πια προδιαγράψει τη δική του επιτυχημένη πορεία και θα έχει ανακαλύψει μια δυναμική κοινότητα γνώσης, αριστείας και ευκαιριών.
Οι φοιτητές μπορούν να διεκδικήσουν υποτροφίες, κρατική χορηγία και επιχορηγημένα δίδακτρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επισκεφθείτε τη σελίδα του Πανεπιστημίου www.uol.ac.cy ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο 77 77 24 46 και μέσω email στο admissions@uol.ac.cy

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More