Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου – Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η δράση “ΠαΡαΜυΘοΔιΑβΑσΜάΤα”

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και φέτος η Δράση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου “Γιάγκος Κωνσταντινίδης”, “ΠαΡαΜυΘοΔιΑβΑσΜάΤα”.

Ανακοίνωση

Η μικροπαρέα των “ΠαΡαΜυΘοΔιΑβΑσΜάΤωΝ” εύχονται σε όλους Καλό Καλοκαίρι.
Ολοκληρώθηκε και για φέτος η Δράση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου “Γιάγκος Κωνσταντινίδης”, “ΠαΡαΜυΘοΔιΑβΑσΜάΤα”!!
Για 11 μήνες τα παιδιά της πόλης μας, έπαιξαν, διασκέδασαν, απασχολήθηκαν δημιουργικά, ήρθαν σε επαφή με τον πολιτισμό, έκαναν φιλίες.
Τι μεγαλύτερη χαρά να πάρει κανείς όταν βλέπει ότι αυτό που με κόπο και μεράκι ετοιμάστηκε, χάρισε στα παιδιά όμορφες στιγμές χαράς και δημιουργίας.
Αλλά και ταυτόχρονα ικανοποίηση όταν δίνεις ουσιαστική και ποιοτική απασχόληση στα παιδιά με εκπαιδευτικά προγράμματα και εκλεκτούς καλεσμένους.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους συμμετείχαν ενεργά με τις γνώσεις και την ευχάριστη τους διάθεση, προσφέροντας στα παιδιά ξεχωριστές εμπειρίες!!
Να μην παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Αραδίππου, κ. Μαρία Πάτσαλου (Πρόεδρος Επιτροπής Πολιτισμού) κ. Χριστόδουλο Πάρτου (Αντιδήμαρχος), κ. Νικόλα Κάρουλα (Πρόεδρος Επιτροπής Αθλητισμού), κ. Μηνά Ξιούρουππα και κ. Παύλος Κίτσης που στήριξαν, υποστήριξαν και ενθάρρυναν τις πρωτοβουλίες μας πάρα το πιεσμένο τους πρόγραμμα!!
Ευελπιστούμε ότι η επόμενη χρονιά θα είναι ακόμα καλύτερη, με περισσότερο παιχνίδι, γνώση και περισσότερα παιδικά χαμόγελα για όλα τα παιδιά του Δήμου μας.
Από μας Καλό Καλοκαίρι σε όλους και στο….επανιδείν!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More