ICTS

Η ICTS Cyprus ζητά για άμεση πρόσληψη Ελεγκτές/τριες Ασφαλείας

ICTS in Cyprus – Άμεση Πρόσληψη!

Γίνε κι εσύ μέλος της Μεγάλης Πολυεθνικής ομάδα μας!

H ICTS Cyprus, ηγέτης στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων ασφάλειας και μέλος του Γαλλικού Πολυεθνικού Ομίλου ICTS EUROPE, προσλαμβάνει Ελεγκτές/τριες Ασφαλείας για τους Αερολιμένες Λάρνακας και Πάφου και Φρουρούς Ασφαλείας Παγκύπρια!

H ICTS προσφέρει:

  • Άριστο και Ασφαλές Εργασιακό Περιβάλλον
  • Υψηλό Πακέτο Απολαβών
  • Συνεχής Εκπαίδευση
  • Bonus Απόδοσης & Επιβράβευσης
  • Ευκαιρίες Ανέλιξης
  • Μόνιμη Εργασία Αορίστου Χρόνου
  • Άμεση Πρόσληψη
  • Από €6,12/ΩΡΑ

Στείλε σήμερα το βιογραφικό σου σημείωμα στο email: hr@icts.cy.net ή επικοινώνησε με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας στα +357 24505222, +357 99855375 και +357 99980156.

Στο επίκεντρο της εταιρείας ο εργαζόμενος

Η ICTS ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην Κύπρο το 2009 ως θυγατρική του Γαλλικού Πολυεθνικού Ομίλου ICTS EUROPE. Ο Γαλλικός Διεθνής Όμιλος Ασφαλείας ICTS Europe, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στην Ευρώπη και σημαντική παρουσία στις ΗΠΑ και Καναδά με επιχειρήσεις σε πάνω από 100 αεροδρόμια, 28 λιμάνια και 260 αεροπορικές εταιρίες παγκοσμίως.

Παρά τον μικρό χρονικό διάστημα δραστηριοποίησής στη Κύπρο, εντούτοις, έχει καταφέρει να καταστεί ηγέτης στην παροχή καινοτόμων λύσεων ασφαλείας σε περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων, όπως αεροδρόμια, λιμενικές εγκαταστάσεις και εμπορικά καταστήματα. Σήμερα η ICTS Κύπρου έχει κατακτήσει σημαντική θέση στην αγορά ασφάλειας αερομεταφορών συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες αεροπορικές εταιρείες. Τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου έχουν την προσωπική σφραγίδα ασφάλειας της ICTS. Επίσης διαχειρίζεται διάφορα έργα στους τομείς της ασφάλειας υψηλού επιπέδου και εξυπηρέτησης πελατών στις περιοχές Λάρνακας, Λεμεσού και Λευκωσίας. Συνεπεία τούτων, η ICTS Κύπρου αυξάνει τη συνολική αξία μέσω των ολοκληρωμένων υπηρεσιών και των πρωτοποριακών προϊόντων της, μεγιστοποιώντας τα οφέλη των πελατών της και την εμπειρία εκατομμυρίων επιβατώνπελατών.

Αυτά που κάνουν την ICTS στη Κύπρο ξεχωριστή είναι το εργασιακό της περιβάλλον και οι άνθρωποί της. Ένα περιβάλλον ζεστό, ανθρώπινο, φιλικό, με ανοιχτή επικοινωνία, που σέβεται, νοιάζεται, φροντίζει, αναπτύσσει και επιβραβεύει τους εργαζομένους. Ένα περιβάλλον στο οποίο θέλεις να δουλεύεις σκληρά για να συνεισφέρεις στις επιτυχίες. H βασική δύναμη και η ζωτικότητα της εταιρίας μας διεθνώς βρίσκονται στους ανθρώπους της. Βασικό μέλημα, είναι να διατηρεί και να προάγει συνεχώς πρακτικές οι οποίες στοχεύουν, σε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον που διέπεται από ομαδικότητα και σεβασμό προς τον εργαζόμενο.

Από τις πρώτες κιόλας μέρες στην εργασία ο εργαζόμενος λαμβάνει υποστήριξη από διεθνώς αναγνωρισμένα – πιστοποιημένα στελέχη και εκπαίδευση με τα πλέον σύγχρονα μέσα και ακολουθεί το ειδικό πρόγραμμα ανάδειξης καριέρας.

Η σιγουριά για τον εργαζόμενο στις μέρες μας είναι σημαντικό και η ICTS προσφέρει σταθερό εργασιακό περιβάλλον με ολόχρονη εργασία αλλά και οικονομική στήριξη σε κάθε εργαζόμενο που έχει ανάγκη.

Δίνοντας έμφαση στον κάθε έναν «πρεσβευτή», όπως ονομάζει τους εργαζόμενούς της, η ICTS Κύπρου, επιβραβεύει την εργατικότητα και την αποδοτικότητα, με οικονομικά bonus. Παράλληλα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, προσφέρει ένα από τα καλύτερα ωρομίσθια.

Το βλέμμα της εταιρίας είναι στραμμένο και στην οικογένεια του υπαλλήλου προσφέροντας, στήριξη και κάλυψη στη μητέρα και στον πατέρα εργαζόμενη/ο καθώς και επίδομα μεταφοράς για εργαζόμενους με βάση την απόσταση από την εργασία τους, ενώ ανοίγει τον δρόμο της εξέλιξης και της ανάπτυξης στους εργαζόμενους της, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Στην ICTS κυριαρχεί η εταιρική υπευθυνότητα, με όραμα για πρωτοποριακές υπηρεσίες ασφάλειας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More