Αργύρη Οικονόμου

Ο Δήμος Αραδίππου τίμησε την μνήμη του Αργύρη Οικονόμου

Με σημαντικές παρουσίες και σε κλίμα συγκίνησης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 19 Μαΐου το Φιλολογικό Μνημόσυνο που συνδιοργάνωσαν στον Ε.Α.Σ. Σουρουκλή Τρούλλων ο Δήμος Αραδίππου και το Κοινοτικό Συμβούλιο Τρούλλων για τη ζωή και την προσφορά του Αργύρη Οικονόμου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κα Αννίτα Δημητρίου.

Η εκδήλωση άνοιξε με καλωσόρισμα από τον Κοινοτάρχη Τρούλλων κ. Σπύρο Πάμπουλο, ενώ ακολούθησαν σύντομοι χαιρετισμοί με την σειρά από τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα κ. Κυριάκο Τηλεμάχου, τον Επίτιμο Πρόεδρο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών, κ. Γιώργο Κωνσταντίνου Χάρο, τον Δήμαρχο Αραδίππου κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη και την Πρόεδρο της Βουλής κα Αννίτα Δημητρίου.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγέλου, μίλησε για την χαρισματική προσωπικότητα του Αργύρη Οικονόμου, τη ζωή και το έργο του, τις αξίες που μετέδωσε και την ανιδιοτελή του προσφορά. «Η κάθε συναναστροφή οποιουδήποτε ανθρώπου μαζί του, ήταν μια εμπειρία γνώσης, αγάπης για την πατρίδα, ενδιαφέροντος για τον άνθρωπο. Ήταν ένα μάθημα που αποσκοπούσε πάντα στην πρόοδο και στο κοινό καλό. Η γνωριμία μου μαζί του, υπήρξε σταθμός για τη διαμόρφωση της προσωπικότητας και του τρόπου σκέψης και δράσης μου» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Των χαιρετισμών ακολούθησε ψηφιακό αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Αργύρη Οικονόμου και έγινε παρουσίαση των βιβλίων του από τον εκπαιδευτικό και συγγραφέα, κ. Κυριάκο Τηλεμάχου, ενώ η βραδιά έκλεισε με ευχαριστίες από την σύζυγο του Αργύρη Οικονόμου, κα Παναγιώτα Σουρουκλή Οικονόμου.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης λειτούργησε, επίσης, έκθεση φωτογραφίας από τη ζωή και το έργο του Αργύρη Οικονόμου, ενώ τα μουσικά διαλείμματα έντυσε με τη φωνή της η κα Κατερίνα Ασφούρα, το πρόγραμμα της εκδήλωσης παρουσίασε η κα Μαρία Χατζηαυξέντη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More