Καραγκιόζη

Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου: Η παράσταση με τον Καραγκιόζη μάγειρα που έκλεψε τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον 17χρονο καραγκιοζοπαίχτη, Παναγιώτη Ανδρέου

Ένας 17χρονος μαθητής «κρύβεται» πίσω από τον καραγκιοζοπαίχτη που ψυχαγώγησε τα παιδιά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου το περασμένο Σάββατο (13/05). Ο λόγος για τον Παναγιώτη Ανδρέου, έναν νεαρό, ο οποίος ασχολείται με το Θέατρο Σκιών από πολύ μικρή ηλικία.

Τα παιδιά είχαν λοιπόν, την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δράσεων που διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη κάθε Σάββατο.

Ο Παναγιώτης με τη σειρά του κατάφερε να μεταφέρει στα παιδιά την αγάπη του για τον Καραγκιόζη, την ιστορία του οποίου μελετάει με πάθος όλα αυτά τα χρόνια.

Ο νέος και ταλαντούχος Καραγκιοζοπαίχτης κατάφερε όχι μόνο να κεντρίσει το ενδιαφέρον των μικρών θεατών αλλά και να το κρατήσει μέχρι το τέλος, με τη γνωστή και αγαπημένη σε όλους παράσταση, «Ο Καραγκιόζης μάγειρας».

Στην ιστορία, ο πάντα πεινασμένος ήρωας, μετέτρεψε την παράγκα του σε μαγειρείο και ανάλαβε το ρόλο του Σεφ με… κωμικοτραγικά αποτελέσματα!

Αυτό που έκανε όμως την παράσταση να ξεχωρίσει είναι ο Παναγιώτης, ο οποίος την πήρε στα χέρια του και την ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία μοιράζοντας γέλια σε όλους, μικρούς και μεγάλους!
Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας, κ. Παύλος Δημητριάδης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More