Καραγκιόζης

«Ο Καραγκιόζης μάγειρας»: Άλλη μια εκπαιδευτική δράση στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

Ο Παναγιώτης Ανδρέου, Καραγκιοζοπαίχτης, αναμένεται να φιλοξενηθεί το ερχόμενο Σάββατο (13/05) στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου.

Θέμα της ημέρας θα είναι «Ο Καραγκιόζης μάγειρας», ενώ η εκδήλωση, η οποία θα ξεκινήσει στις 10:30 το πρωί, εμπίπτει στις εκπαιδευτικές δράσεις που διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου. Αρκετές από αυτές τις δράσεις αφορούν σε παιδιά ηλικίας 4 – 9 χρόνων και όχι μόνο.

Λίγα λόγια για τον Παναγιώτη Ανδρέου

Ο Παναγιώτης είναι ένας 17χρονος νέος που φοιτά στο Λύκειο της Αραδίππου. Πρόκειται για τον καλλιτέχνη πίσω από το χαρτονένιο θέατρο που θα απασχολήσει τα παιδιά το ερχόμενο Σάββατο στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αραδίππου.

Με το Θέατρο Σκιών ασχολείται από τα παιδικά του χρόνια, ενώ όταν ήταν μόλις έξι ετών ξεκίνησε μαθήματα θεάτρου. Τον Οκτώβριο του 2022 γράφτηκε στο Θεατρικό Εργαστήρι “Παράθυρο ανοιχτό”, της κ. Αντρης Κυριαζής στο οποίο συμμετέχει μέχρι και σήμερα.

Στον ελεύθερο του χρόνο παρακολουθεί μαθήματα πιάνου ζωγραφικής, υποκριτικής και θεατρικής γραφής. Το όνειρο του; Να γίνει επαγγελματίας ηθοποιός.

Ο Δήμος Αραδίππου λοιπόν, καλεί το κοινό να συμμετέχει στην εκδηλώση του Σαββάτου για να περάσει ένα χαλαρό πρωινό με έναν αγαπημένο σε όλους ήρωα, τον Καραγκιόζη.

Να αναφέρουμε ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, μικρούς και μεγάλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More