Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου: Ευχαριστίες για δωρεές βιβλίων

Με μικρούς θησαυρούς γέμισε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

Τις δωρεές βιβλίων υποστηρίζει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου, με τον Δήμαρχο και τα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου να εκφράζουν τις θερμές ευχαριστίες τους σε όλους όσους έχουν δωρίσει βιβλία για καλό σκοπό.

Ένα βιβλίο μπορεί για τον κάτοχο του να έχει πλέον ελάχιστον ενδιαφέρον ή να μην έχει πια την ίδια σημασία και χρησιμότητα. Στο ράφι όμως της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου είναι ένας μικρός θησαυρός. Οι δωρητές είναι πάρα πολλοί, γι’ αυτό και ο Δήμος Αραδίππου εκφράζει ονομαστικά τις ευχαριστίες τους σε ορισμένα οργανωμένα σύνολα και πρόσωπα, ωστόσο δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος με όλους τους δωρητές.

Ευχαρίστησε λοιπόν, το «Κοινοτικό Παντοπωλείο» το οποίο παρείχε αρκετά παιδικά παραμυθάκια σε πολύ καλή κατάσταση, όπως και το Ιδιωτικό Νηπιαγωγείο «Τα Λολιτάκια».

Σημαντική είναι και η δωρεά της ιδιωτικής βιβλιοθήκης του πρώην Υπουργού Άμυνας και βουλευτή κ. Τάσου Μητσόπουλου που έφυγε ανέλπιστα από τη ζωή το Μάρτιο του 2014. Επίσης, ο δρ. Κώστα Κατσώνης δώρισε ορισμένα έπιπλα βιβλιοθήκης, η οικογένεια Μύρωνα Χριστοφίδη σπάνιο ιστορικό αρχείο ενώ αρκετοί συγγραφείς όπως ο δρ. Μιχάλης Παγώνης κ.α τα συγγράμματα τους.

Οι δωρεές που έχουν γίνει βοήθησαν τη Δημοτική Βιβλιοθήκη να ενισχυθεί με υλικό, το οποίο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες μεγάλης μερίδας πολιτών.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι, τα ονόματα όλων των δωρητών καταχωρούνται στο Αρχείο Δωρητών Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης».

Να σημειωθεί ότι, η βιβλιοθήκη εξετάζει προσεχτικά τις προτεινόμενες δωρεές λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια σχετικά με την ανάπτυξη της συλλογής της.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More