Αραδίππου βράβευσε τους Αθλητές και τις Αθλήτριες

Η Αραδίππου βράβευσε τους Αθλητές και τις Αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2022

Στην παρουσία του Αθλητή της Χρονιάς, Μάριου Γεωργίου, η Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού του Δήμου Αραδίππου, πραγματοποίησε την Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023 στο Δημοτικό Αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου – Τάσος Μητσόπουλος, την τελετή βράβευσης των αθλητών, αθλητριών και ομάδων που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, απονεμήθηκε τιμητικό βραβείο στον Αθλητή της Χρονιάς, Μάριο Γεωργίου που συγκίνησε με την ομιλία του τονίζοντας σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες να μην στέκονται σε εμπόδια, αλλά να τα προσπερνούν κατακτώντας τους στόχους του: «Αφού τα κατάφερα εγώ, μπορείτε όλοι σας», δήλωσε σημειώνοντας ότι όταν δεν είχε την αγκαλιά στην ζωή του, αγκάλιασε τον αθλητισμό.

Τιμητική βράβευση έλαβε και ο δημότης Αραδίππου, Χρίστος Ζωνιάς, ο οποίος πέραν της βράβευσής του για τις επιδόσεις του στην αντισφαίριση το 2022, βραβεύτηκε για την πρωτοβουλία του να οργανώσει ένα τουρνουά με Ελληνοκύπριους και Τουρκοκύπριους αθλητές, ενώνοντας την Κύπρο μέσα σε ένα γήπεδο τένις.

Η ανάδειξη του πολιτισμού σε απόλυτη αρμονία με τον χορό έδωσε στους Ντίνο Κκαντή και Χριστόφορο Κάνναο, μια διεθνή διάκριση κατακτώντας ρεκόρ Γκίνες, που καταχειροκροτήθηκε στο κατάμεστο αμφιθέατρο κατά την βράβευσή τους.
Αθλητής του Δήμου Αραδίππου αναδείχθηκε ο Ελευθέριος Κοντονικόλας (στίβος- ακόντιο) και η Αθλήτρια, η Ειρήνη Κουτή (καράτε).

«Ο Δήμος Αραδίππου, ανάμεσα σε άλλα, έχει ως στόχο την ανάδειξη και μιας άλλης διάστασης του αθλητισμού. Όχι απλώς για τη διάκριση και τη νίκη, αλλά κυρίως τη συμμετοχή και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων των πολιτών», δήλωσε ο Δήμαρχος Αραδίππου, κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης, τονίζοντας ότι αυτή η βελτίωση θα οδηγήσει σταδιακά σε ένα πιο υγιεινό μοντέλο διαβίωσης και συνάμα θα προετοιμάσει τα παιδιά και τους νέους μας να γίνουν καλύτεροι πολίτες στην κοινωνία μας.

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Επιτροπή Νεολαίας και Αθλητισμού. Κ. Νικόλας Κάρουλλας, αναφέρθηκε στον ρόλο της Επιτροπής και τόνισε στους αθλητές και τι αθλήτριες: «Είστε εσείς, που δεν ικανοποιηθήκατε μόνο με την προσωπική αναψυχή που προσφέρει ο αθλητισμός. Είστε εσείς που θυσιάσατε πολλά, υπερβάλατε εαυτούς, στοχεύοντας παράλληλα σε υψηλές επιδόσεις. Και τα καταφέρατε!»

Βραβευτήκαν στο σύνολο 110 αθλητές και αθλήτριες, οι ομάδες Halloumas FC που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου και ο Α.Ο. Αραδίππου Χειροσφαίρισης που κατέκτησε την 3η θέση στο Πρωτάθλημα Νέων U19.

Ειδική μνεία δόθηκε και σε όλα τα σωματεία που εδράζουν στον Δήμο Αραδίππου για την προσφορά τους στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή και αυτά είναι: ΑΣ Ερμής Αραδίππου, ΑΣ Ομόνοια Αραδίππου, ΑΟ Αραδίππου Καλαθόσφαιρας & Χειροσφαίρισης, ΑΣ Μακεδονία Ταεκβοντό, σχολή Shotokan Καράτε, Σχολή Trojans Fight Club και Σωματείο Ολυμπιακής Γυμναστικής Βύρων.

Στην εκδήλωση τις βραβεύσεις αθλητών έκαναν ο Δήμαρχος Αραδίππου, κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας, κ. Νικολας Κάρουλας, η Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπος, κ. Δόξα Κωμοδρόμου, ο Βουλευτής Λάρνακας, κ. Πρόδορομος Αλαμπρίτης, ο Βουλευτής Λάρνακας, κ. Ανδρέας Πασιουρτίδης, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αραδίππου, κ. Χριστόφορος Πάρτου, ο Πρόεδρος της Σχολικής Εφορίας, κ. Παύλος Δημητριάδης, ο Κοινοτάρχης Τρούλλων, κ. Σπύρος Πάμπουλου και η Σύμβουλος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, κ. Έφη Ζίκουλη,

Την παρουσίαση έκαναν τα μέλη της Επιτροπής, Χαράλαμπος Σακκάς και Καλλισθένη Κάρουλλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More