Υποστήριξε το πρόγραμμα «Γνωρίζουμε τη βιβλιοθήκη μας» Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας βρέθηκαν οι άνθρωποι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου, μετά από ειδική πρόσκληση, με στόχο να υποστηρίξουν το πρόγραμμα «Γνωρίζουμε τη Βιβλιοθήκη μας». Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που καθιέρωσε με επιτυχία η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για τα σχολεία, με απώτερο σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν την αξία και τον ρόλο των βιβλιοθηκών. Οι μαθητές της Ε' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Εγκωμης, που επισκέφθηκαν τη βιβλιοθήκη, μετά την πρώτη γνωριμία, ενημερώθηκαν για ότι έχει να κάνει με τη λειτουργία, το ρόλο και την αξία των βιβλιοθηκών, ενώ στο τέλος απαντήθηκαν οι απορίες τους. Ακολούθως έγινε ανάγνωση και ανάλυση του βιβλίου, «Το ημερολόγιο ενός κακού», με συμμετοχή των μαθητών. Στη συνέχεια οι μαθητές και οι συνοδοί τους ξεναγήθηκαν στους χώρους της Βιβλιοθήκης από την υπεύθυνη Γραφείου Εξυπηρέτησης Χρηστών, Μαρία Παύλου. Οι μαθητές απόλαυσαν την όλη εμπειρία της εκπαιδευτικής επίσκεψης τουςυς στη βιβλιοθήκη αφού εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους και συνεργάστηκαν άψογα με όλους τους επιτηρητές.

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη της Αραδίππου στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας

Στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας βρέθηκαν οι άνθρωποι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου, μετά από ειδική πρόσκληση, με στόχο να υποστηρίξουν το πρόγραμμα «Γνωρίζουμε τη Βιβλιοθήκη μας».

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που καθιέρωσε με επιτυχία η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για τα σχολεία, με απώτερο σκοπό τα παιδιά να γνωρίσουν την αξία και τον ρόλο των βιβλιοθηκών.

Οι μαθητές της Ε’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Εγκωμης, που επισκέφθηκαν τη βιβλιοθήκη, μετά την πρώτη γνωριμία, ενημερώθηκαν για ότι έχει να κάνει με τη λειτουργία, το ρόλο και την αξία των βιβλιοθηκών, ενώ στο τέλος απαντήθηκαν οι απορίες τους. Ακολούθως έγινε ανάγνωση και ανάλυση του βιβλίου, «Το ημερολόγιο ενός κακού», με συμμετοχή των μαθητών.

Στη συνέχεια οι μαθητές και οι συνοδοί τους ξεναγήθηκαν στους χώρους της Βιβλιοθήκης από την υπεύθυνη Γραφείου Εξυπηρέτησης Χρηστών, Μαρία Παύλου.

Οι μαθητές απόλαυσαν την όλη εμπειρία της εκπαιδευτικής επίσκεψης τουςυς στη βιβλιοθήκη αφού εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους και συνεργάστηκαν άψογα με όλους τους επιτηρητές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More