Δημοτική Χορωδία Αραδίππου

Να με καρτεράς… Μια παράσταση σταθμός από την Δημοτική Χορωδία Αραδίππου

Μια παράσταση σταθμός από την Δημοτική Χορωδία Αραδίππου, αφιερωμένη στην μουσική και ποιητική διαδρομή των Κώστα Κακογιάννη και Πάμπου Κουζάλη.

Στίχοι και μουσικές που μας μαγεύουν. Στίχοι και μουσικές που μας ταξιδεύουν και μιλούν στην ψυχή μας. Στίχοι και μουσικές που ενώνονται μεταξύ τους, γίνονται τραγούδια και ξεδιπλώνουν μέσα μας ανάμεικτα συναισθήματα. Συναισθήματα που πότε μας κάνουν να χαμογελάμε, πότε να πονάμε και ενίοτε κρυφά να δακρύζουμε.

Αυτούς τους υπέροχους στίχους και μουσικές των Κώστα Κακογιάννη και Πάμπου Κουζάλη ντύσαμε με τις φωνές μας και παρουσιάζουμε παρέα με σπουδαίους και καταξιωμένους καλλιτέχνες που μας τιμούν με την συνεργασία τους, συμμετέχοντας στην παράστασή μας.

Μια παράσταση αφιερωμένη στους δυο αυτούς υπέροχους δημιουργούς, οι οποίοι χάραξαν και μας παρέδωσαν ένα κόσμο δικό τους γεμάτο ιστορίες, εικόνες και χρώματα, μέσα από τους δρόμους της ποίησης και της μελωδίας τους.

Η επιλογή των τραγουδιών μάς κράτησε ξύπνιους αρκετά βράδια, αφού αποδείχτηκε κάτι παραπάνω από δύσκολη. Πώς να διαλέξεις άλλωστε τα πιο ξεχωριστά ανάμεσα σε τόσα διαμάντια;

Εντέλει, 16 από αυτά πήραν το μαγικό εισιτήριο και αποτέλεσαν τον κορμό της παράστασης, γύρω από την οποία ξετυλίγεται η μουσικο-θεατρική ιστορία που σας παρουσιάζουμε.

Να με καρτεράς…

Τραγούδι – μουσική: Δημοτική Χορωδία Αραδίππου, Μάριαμ Βενιζέλου, Δημήτρης Μεσημέρης, Άντρη Καραντώνη, Άντρεα Νεοκλέους, 6μελής ζωντανή ορχήστρα.

Μαέστρος: Δρ Μιχάλης Παγώνη

Κείμενα – αφήγηση: Κώστας Καντζιλιέρης

Χορογραφίες -σκηνοθεσία: Μαρία Καραπίττα

Φωτισμοί: Καρολίνα Σπύρου

Σκηνικά: Σκηνοτεχνική

Επιμέλεια κουστουμιών: Δανάη Πάτσαλου

Ήχος: Μάριος Γεωργίου

Συντονισμός: Άννα Μάρκου

Επικεφαλής Δημιουργικής Ομάδας: Μαρία Πάτσαλου

Τρίτη 30 ΜΑΊΟΥ, 8:00 μ.μ. Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας.

Εισιτήρια από Ticket hour και Asc Courrier

Πληροφορίες:24 811017, 99841922

Φιλική συνάντηση στην όμορφη Λεμύθου με τους υπέροχους Κώστα Κακογιάννη και Πάμπο Κουζάλη...

*Χορηγός Επικοινωνίας είναι το ΡΙΚ το οποίο θα οπτικογραφήσει και θα μεταδώσει την παράσταση σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More