Κοινωνικής οδοντιατρικής SOS

Οι δράσεις της ομάδας “Κοινωνικής οδοντιατρικής SOS” (Γιατροί του Κόσμου)

Στα πλαίσια των προγραμμάτων που αναπτύξαμε και καθιερώσαμε στη Βιβλιοθήκη μας περιλαμβάνει κι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας παιδιών ηλικίας 4-9 χρόνων και όχι μόνο.

Εκπαιδευτικές Δράσεις Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου:

Καλεσμένη: Δρ. Ντανιέλα Καστάνο, χειρούργος οδοντίατρος και μέλος της ομάδας “Κοινωνικής οδοντιατρικής SOS” (Γιατροί του Κόσμου)

Θέμα: Οι δράσεις της ομάδας “Κοινωνικής οδοντιατρικής SOS” (Γιατροί του Κόσμου)

Ημέρα: Σάββατο, 4/3
Ώρα: 11. 00

Λίγα λόγια για την δρ. Ντανιέλα Καστάνο:

Η δρ. Ντανιέλα Καστάνο αποφοίτησε από το Λύκειο Αραδίππου της Λάρνακας και μετέβη στην Ισπανία όπου ακολούθησε σπουδές στη οδοντιατρική στο CEU Cardenal Herrera στην πόλη της Βαλένθιας από όπου πήρε τον τίτλο του Χειρουργού οδοντίατρου.
Αργότερα απέκτησε την ειδικότητα της παιδοδοντίατρικης στην Βαρκελώνη από το International University of Catalonia και εργάστηκε στα παιδιατρικά νοσοκομεία Hospital HM Nens και Sant Joan Hospital of Déu Barcelona.

Επιπλέον ειναι μέλος τις ομάδας Κοινωνική οδοντιατρική SOS, μια ανεξἀρτητη, μη κερδοσκοπική οργάνωση που δημιουργήθηκε με την επιθυμία να αλλάξουν τον κόσμο και να σκορπίσουν χαμόγελα.

Το καλοκαίρι του 2022 η ομάδα ταξίδεψε ως την Ταζανία, ὀπου επιλέκτικαν τἐσσερα χωριά των Μασάι χωρίς πρόσβαση σε τρεχούμενο νερο η ηλεκτρισμό για τις κινητές οδοντιατρικές κλινικές. Με μια ομάδα απο 11 οδοντιάτρους κατάφεραν να βοηθήσουν περισσότερους απο 900 ασθενείς.
Μαζί της θα γνωρίσουμε τη σημασία της προσφοράς, τους κινδύνους, αλλά και τα συναισθηματικά οφέλη που αποκομιζει η ίδια μεσα απο την εμπειρία της στην ομάδα Κοινωνικής οδοντιατρική SOS.

Η είσοδος ελεύθερη για όλους, μικρούς και μεγάλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More