Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου: Η ιστορία του καραγκιόζη μέσα από ένα ταξίδι στην ιστορία του θεάτρου σκιών

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου το ερχόμενο Σάββατο (17/02)

Στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος δράσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας παιδιών ηλικίας 4-9 χρόνων που ανέπτυξε και καθιέρωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου, το ερχόμενο Σάββατο (18/02), ο δάσκαλος στη Δημοτική Εκπαίδευση και Επαγγελματίας Καραγκιοζοπαίχτης, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, θα βρεθεί στους χώρους της βιβλιοθήκης για να μιλήσει στα παιδιά για την ιστορία του καραγκιόζη. Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία, την οποία έλαβε για άλλη μια φορά η Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου και έχει ως επίκεντρο τα παιδιά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί.

Ποιος είναι ο καλλιτέχνης πίσω από το χαρτονένιο θέατρο; Ποια η ιστορία του πρωταγωνιστή του, του Καραγκιόζη; Πόσο δύσκολη είναι η εναλλαγή φωνών; Πως κατασκευάζονται οι φιγούρες; Ο κ. Χαραλάμπους θα επιχειρήσει να δώσει απαντήσεις σε αυτά και άλλα τόσα ερωτήματα, μέσα από ένα ταξίδι στην ιστορία του μαγικού κόσμου του θεάτρου σκιών.

Μαζί με τον επαγγελματία, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν αρκετά άγνωστα στοιχεία του αγαπημένου ήρωα, θα μπορέσουν να συζητήσουν, να ανταλλάξουν απόψεις, αλλά και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με έναν παιχνιδιάρικο και έξυπνο τρόπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Δήμος Αραδίππου, αντιλαμβανόμενος τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, φρόντισε να δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να συμμετέχουν σ’ αυτήν την όμορφη πρωτοβουλία εντελώς δωρεάν, αφού η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More