Αραδίππου

Συνάντηση Δημάρχου Αραδίππου με Υπουργό Ενέργειας

Με την Υπουργό Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Νατάσα Πηλείδου συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελίδης, στη παρουσία και του Δημάρχου Λάρνακας, Ανδρέα Βύρα. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Δευτέρα (23/01), κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Υπουργού στην πόλη καθώς και στις βιομηχανικές περιοχές Λάρνακας και Αραδίππου, ενώ σε αυτήν παρευρέθηκαν και στελέχη του ΚΕΒΕ, καθώς και της ΟΕΒ. Την Υπουργό Ενέργειας συνόδευε ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Μάριος Παναγίδης.

Ο Δήμαρχος Αρδίππου κατά τη συνάντηση του με την Υπουργό εξέφρασε τις ευχαριστίες του στην κα Πηλείδου για την αγαστή συνεργασία που είχαν τα τελευταία χρόνια, μέσα από την οποία επιλύθηκαν, όπως σημείωσε, πολλά προβλήματα στη βιομηχανική περιοχή που βρίσκεται στα όρια του Δήμου.

Η Υπουργός από πλευράς της ανέφερε πως η μεγάλη σημασία και ώθηση που δόθηκε στον τομέα της Βιομηχανίας τα τελευταία χρόνια, με τη χαρτογράφηση των προκλήσεων και την εφαρμογή μέτρων για την αντιμετώπισή τους, αλλά και την άμεση συνεργασία με τις βιομηχανίες, έχει επιφέρει σημαντικά αποτελέσματα.

Δεν είναι τυχαίο, σημείωσε, που η συνεισφορά του τομέα της βιομηχανίας στο ΑΕΠ αυξήθηκε σχεδόν κατά 1%, φτάνοντας το 8,7% το 2021 σε σχέση με 7,9% το 2019.

«Με τη συνέχιση της καλής δουλειάς που επιτελεί η Κυβέρνηση και το Υπουργείο μας, μπορούμε να φτάσουμε σε ακόμη πιο ψηλά επίπεδα», τόνισε η κα Πηλείδου, σημειώνοντας πως η προσπάθεια έχει ως επίκεντρο τη δημιουργία νέων υποδομών, τη στελέχωση του τομέα με νέο αίμα, την πράσινη και κυκλική ανάπτυξη και τη δημιουργία νέων καινοτόμων και ανταγωνιστικών προϊόντων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More