Δήμος Αραδίππου

Δήμος Αραδίππου και ΤΕΠΑΚ ενώνουν δυνάμεις και ψηφιοποιούν το ιστορικό αρχείο του Δήμου

Στην υπογραφή συμφωνίας παροχής υποτροφίας προχώρησε ο Δήμος Αραδίππου με το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), στο πλαίσιο προώθησης των γραμμάτων και του πολιτισμού.

Σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρεται ότι το Δημοτικό Συμβούλιο Αραδίππου αποφάσισε να χορηγήσει μια υποτροφία για διδακτορική διατριβή στον Τομέα της Ψηφιακής Πολιτιστικής Πληροφορίας, σε συνεργασία με την αντίστοιχη Έδρα της ΟΥΝΕΣΚΟ στον συγκεκριμένο τομέα στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ), με στόχο την ψηφιοποίηση του ιστορικού αρχείου του Δήμου Αραδίππου.

Για το σκοπό αυτό συγκροτήθηκε συγκεκριμένη Επιτροπή του ΤΕΠΑΚ και αφού εξέτασε όλες τις αιτήσεις που υποβλήθηκαν από υποψηφίους, κατέληξε να εισηγηθεί τη χορήγηση της συγκεκριμένης υποτροφίας στην Έλενα Καρίττεβλη. Η απόφαση επικυρώθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αραδίππου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η συνεργασία επισφραγίστηκε την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου ανάμεσα στον Πρύτανη του ΤΕΠΑΚ Καθηγητή Παναγιώτη Ζαφείρη, τον Δήμαρχο Αραδίππου Ευάγγελο Ευαγγελίδη και την Έλενα Καρίττεβλη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Accept Read More